×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамини за хубави ноктиПоддържаните ръце са много важни, за да създадете добро първо впечатление. Често обаче ноктите се чупят, обезцветяват и създават проблеми. Те, както всяка друга част от тялото, имат нужда от повече витамини и минерали, за да изглеждат здрави. Знаете ли, че ако искате трябва да вземате повече антиоксиданти, които са елиминират вредното влияние на свободните радикали, които нарушават нормалния растеж клетките в ноктите. Доказано е, че един нокът расте с около 3 мм на месец. Този растеж (точно както и при косата) зависи от балансираната диета, упражненията, съня и витамините, които вземате.

Биотин
Биотинът е един от осемте B-комплекс витамина, който допринася за красотата и здравето на ноктите. Американски учени установили, че редовният прием на биотин в продължение на месец подобрява значително състоянието на ноктите. Специалистите препоръчват да вземате до 150 mcg дневно и скоро ще забележите резултатите.

Витамин С
Витамин С е жизнено важен антиоксидант, който се грижи за цялото тяло. Той оказва благотворно въздействие върху кожата, косата и ноктите. Специалисти от Медицинския университет в Мериленд (САЩ) доказали, че витаминът ускорява растежа на ноктите. Той се справя със свободните радикали. Освен това Витамин С стимулира производството на колаген. Чупливите нокти са сигнал за липсата на достатъчно витамин С. Дневната доза витамин С е до 1000 mg.

Витамин Е
Витамин Е е антиоксидант, който се бори със свободните радикали и поддържа здрави нокти. Ежедневно те са изложени на вредното влияние на свободните радикали, идващи от замърсения въздух наоколо. Друга полза от витамин Е е, че разширява кръвоносните съдове. Това позволява повече кислород да достигне до кръвта и да циркулира в тялото. Богата на кислород кръв осигурява всички необходими хранителни вещества на ноктите. Препоръчителната дневна доза е 50 мг.

Витамин B-2
Витамин B-2 или рибофлавин участва в производството на червените кръвни телца и по този начин съдейства за движението на кислородните молекули в кръвта, засилва функциите на имунната система. Той се грижи и за здравия вид на кожата, косата и ноктите. Дневната препоръчителна доза е до 10 мг.

Витамин B-12
Липсата на достатъчно витамин B-12 може да доведе до анемия. Това е състояние, при което организмът не разполага с достатъчно количество червените кръвни клетки, които да пренасят кислород и хранителни вещества, за да ви основните органи. Симптомите са умора, слабост, бледа кожа, чупливи нокти. Ето защо специалистите препоръчват да се приема достатъчно количество витамин В-12, ако искате блестяща коса, мека кожата и здрави нокти.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.