×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамини срещу акнеАкнето се характеризира с незначителни, а понякога и много тежки кожни обриви. То е сред най-разпространените кожни страдания и е сериозен медицински проблем, който засяга както по-младите, така и много възрастни хора. Заболяването не е заразно и се причинява от бактерии. Обикновено се появява по лицето, горната част на гърдите и гърба. Най-честата причина е, че мастните жлези отделят по-голямо количество себум, (гъста, мазна субстанция), който запушва порите. В голяма част от случаите мъжките хормони, наречен андрогени въздействат върху дейността на мастните жлези и те произвеждат повече себурм. Когато мазната субстанция е напълно блокирана и няма как да излезе през порите на кожата, се получава пъпка с бяло връхче. Ако секрецията не е блокирана напълно, мястото само потъмнява (черна точка). Има случаи, при които се появяват и болезнени червено лилави пъпки с по-големи размери. Акното може да се причини от увеличено ниво на хормоните през пубертета и бременността, започване или спиране на противозачатъчни таблетки или прием на други лекарства. Добре е да знаете, че заболяването е наследствено.  При възрастните това състояние се проявява при силен стрес. Статистиката сочи, че около 80% от хората между 11 и 30 г. са се оплаквали от една или друга форма на акне.

Потърсете витамините
Много витамини и растителни препарати могат да се комбинират, за да повлияят неприятното кожно състояние. Важно е да знаете, че лечението отнема 4 – 5 седмици. Не очаквайте мигновени резултати. Приемът на витамин А е много важен, защото той контролира свръхпроизводството на себум (главната причина за появата на акне). Витамин В6 пък понижава нивата на някои хормони. Ето защо той се прилага успешно при акне, както и за борба със симптомите на предменструален синдром и менопауза. Витамин С подпомага имунната система. По този начин бактериите върху кожата не могат да се развият и да запушат порите. Комбинацията на всичките витамини и цинк има най-благоприятно въздействие върху епидермиса. Редовният им прием контролира нивата на хормоните, както и подсилва имунитета. Не забравяйте и ненаситените мастни киселини – Омега 3, 6, Омега-7 и 9. Може да ги намерите в лененото семе, ракитника и маслото от иглика. Те разреждат мазния себум и намаляват възможността от запушване на порите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.