×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин Е за пушачитеПушачите страдат от сериозен недостиг на витамин Е. Причината е, че при тях полезният витамин буквално изчезва от организма. Твърдението е на американски специалисти от държавния медицински университет в Орегон (САЩ). В тестовете са взели участие над 1200 души на различна възраст и пол. Половината от тях били пушачи, а другата половина – непушачи. Изследователите установили, че при хората, които палят дори една цигара на ден нивото на витамин Е е с 13% по-ниско от необходимото. Ценният витамин С също бил по-малко. Учените взели предвид всички допълнителни условия като начин на живот, на хранене, заболявания и други външни фактори.
"Цигареният дим е води до образуване на свободни радикали, увеличава оксидативния стрес и мутацията на клетките. В резултат на това човек се разболява от рак, диабет или получава инфаркт", каза проф. Марет Трабър, ръководител на проучването. „Витамин Е е силен антиоксидант, който предпазва организма от свободните радикали. Липсата му може да има редица опасни последици”, допълва тя. Проучванията са установили, че при пушачите витамин Е се изчерпва от тъканите, включително и тези на белите дробове и това ги прави изключително уязвими към неблагоприятни външни влияния като токсини. „Изследването ни доказа, че пушачите трябва да приемат много повече витамин Е от останалите, за да предпазят организма от свободните радикали. Витаминът Е е първата бариера срещу навлизащите в клетките токсини и вредни вещества. Добре е той да се съчетае с витамин С. ”, обяснява д-р Трабър.

Ревита Ви препоръчва
Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.