×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Проучвания, публикувани наскоро показват, че едно от най-често срещаните онкологични заболявания при мъжете - ракът на простатата може да се избегне, ако приемате Витамин Е. Изследването е направено в Австралия сред 3000 мъже в продължение на 1 година.
Д-р Патрик Линг, който е начело на екипа от учени провели тестовете, е убеден, че редовният прием на Витамин Е може да спаси представителите на силния пол от коварното заболяване.
Като се изключи кожният рак, ракът на простатата е най-разпространеното онкологично заболяване сред мъжете. Болестта е една много смъртоносна и се лекува трудно. В повечето случаи той се открива при по-възрастни пациенти - над 50 години, но все по-често и млади мъже страдат от него.
Според д-р Линг сега прилаганите хормонална и химиотерапия могат успешно да се допълнят с прием на Витамин Е. "Установихме, че той унищожава раковите клетки. В момента няма напълно ефективна терапия, защото болестта се връща в 70% от случаите след няколко години. След приема на Витамин Е обаче това не е така. Заболяването сякаш напълно изчезва", обяснява специалистът. При предишни изследвания учените са установили, че Витамин Е се справя добре и с лечението на гърдата и черния дроб. Все пак обаче изследователите трябва да продължат с тестовете, за да могат да дадат по-пълни данни за откритието си.

Ревита Ви препоръчва:

Алфа-липоева киселина, 360 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 g

Конопено масло, 237 ml

Простате, 327 mg

Сао Палмето (плод), 585 mg

Сао палмето & африканска слива, 430 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.