×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин С е незаменим срещу бръчкиЛондонско проучване, проследяващо връзката между начина на хранене и остаряването, потвърждава категорично теориите за благотворното въздействие на витамин С върху кожата. 

Екипът учени са категорични, че редовната консумация на витамин С, предпазва кожата от тъканна атрофия, поява на бръчки и сухота.

Витамин С е един от най-широко разпространените и познати ни антиоксиданти и играе основна роля в борбата срещу оксидативния стрес. Това го прави много полезен за за кожата.

Ценният витамин активира клетъчния метаболизъм, неутрализира действието на свободните радикали, стимулира производството на колаген и по този начин подпомага здравия и свеж вид на кожата.

Витамин С помага на кръвоносните съдове да бъдат здрави и еластични, поддържа зрителната дейност, спомага за намаляване нивото на холестерола и действа превантивно срещу поява и развитие на атеросклероза.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.