Search
Филтрирай по...

Витамин С за бебе

Мечтаете за бебе или съпругата ви вече е купила ританки и малки сладки обувки? Тогава няма мърдане назад. Трябва да поработите по въпроса. Сексът е най-сладката част от правенето на бебето. За да си осигурите наследник обаче, трябва да подготвите и организма си. Отдавна е известно, че честата консумация на плодове и зеленчуци, богати на витамин С и фолиева киселина или приемът на хранителни добавки, увеличава плодовитостта на мъжа. Витамин С подпомага производството на сперма, прави сперматозоидите жизнеспособни и по-подвижни. Американски учени са провели експеримент с група мъже, при които показателите от спермограмите не давали големи надежди за естествено оплождане. В продължение на два месеца доброволците приемали дневно по 1000 мг витамин С. След този период направената спермограма сочи, че количеството на сперматозоидите се е увеличило почти с 60%, подвижността им – с 30%, и значително са намалели увредените сперматозоиди.
Все пак внимавайте! Дневната доза от 1000 мг Витамин С е висока, особено за мъжете, които страдат от гастрит или язва на дванадесетопръстника. Добрата новина обаче е дори и 200 мг са достатъчни, за да се подобри фертилността на силния пол.
Учените съветват 3-4 месеца преди да започнете опитите за бебе да вземате по дневно по 200 мг от този витамин. Запомнете, че ако пушите дозата трябва да се удвои, защото цигарите унищожават почти 1/3 от витамина.Ревита Ви препоръчва:

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top