×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Опасността от газираните напиткиТийнейджърите, които пият по 1-2 газирани напитки на ден са изложени на сериозен риск от сърдечни проблеми като пораснат. Това се казва в доклада на австралийски изследователи. Те провели първото по рода си проучване за връзката между консумацията на безалкохолни напитки и здравето на децата. Питиетата водят до стеснение на артериите и това е предпоставка за висок холестерол и високо кръвно налягане, когато малчуганите пораснат. В тестовете взели участие над 2000 деца на 12-годишна възраст. „Въглехидратите, захарта и солта, които се съдържат в напитките има неблагоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система на децата”, казва д-р Бамини Гопинат, водещ изследовател. „Успяхме да докажем, че тези, които постоянно пият безалкохолни са изложени на сериозен риск от високо кръвно или висок холестерол – предпоставки за по-тежки състояния като инфаркт и инсулт.”
Наскоро в паралелно проучване американски учени установиха, че консумацията на безалкохолни напитки повишава риска от високо кръвно налягане и при възрастните. Малко повече от 1 чаша плодов сок или сода са напълно достатъчни, за да се наруши баланса на артериалното налягане.

Ревита Ви препоръчва

Бяла черница 100 mg, намалява теглото и лошия холестерол

Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система

Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система

Куркума и мащерка 235 mg, понижава холестерола

Канела, 400 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.