×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Готови ли сте за грипния сезон?Личните лекари и специалистите в диагностичните центрове вече едва смогват с опашките от подсмърчащи, кашлящи и кихащи пациенти. Медиците са категорични, че през 2011 г. грипът настъпи много рано и за съжаление имунитетът, който хората са придобили през миналата зима, не може да ги предпази от атаката на бацилите. Знае се, че грипните щамове, които ще циркулират този сезон са идентични със сезон 2010-2011. Въпреки това не мислете, че ако миналата година сте боледували, това ще ви спаси сега. Експертите са категорични, че за да има ефект дадена ваксина трябва да се прави през 6 месеца. Състоянието на имунитета постоянно се променя.  Най-застрашени са възрастните хора, тези с хронични заболявания и децата от 6 месеца до 10 години.
Именно сега е времето да подготвите организма си и да подсилите имунната система, за да се справите с грипните бацили и да сте здрави цяла зима. Предлагаме ви няколко много лесни и напълно природни средства за това.

Спорт. Сигурно сте чували този съвет десетки пъти, но това е, защото той работи ефективно. 30 минутни упражнения ще ви помогнат да заякнете и ще укрепят имунната система.

Кръвни тестове. Дефицитът на витамин D прави организма уязвим към зимните вируси и бацили. Може да установите какво е нивото на „слънчевия” витамин с прост кръвен тест. Ако то е под нормата, променете храненето си и вземайте хранителни добавки.

Доверете се на природата. Вече има клинични доказателства, че ако вземате акай, това ще подсили имунната ви система и  ще се справите по-лесно с настинките и грипа.

Дръжте чаша кафе. Ако вече грипът ви е повалил, не се отказвайте от любимото си кафе. Много лекари използват кофеина, за да увеличат дейността на отделните лекарства и за облекчаване симптомите на болестта.

Потърсете бъз. Много и различни проучвания показват, че хората, които употребяват бъз се разболяват по-рядко, а грипът протича по-безпроблемно. През 1990 г., израелските изследователи са установили, че грипните вируси наистина „се страхуват” от бъза. Специалистите препоръчват той да се взема превантивно.

Ревита Ви препоръчва

Черен бъз (плод & цвят), 575 mg


Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Акай, 540 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.