Search
Филтрирай по...

Готов ли е той за бебе?

Готов ли е той за бебе?Чувствате се готова за бебе, обсъдили сте го с партньора и той също вече гори от нетърпение да стане татко. Двете баби пък все плетат чорапи и измислят имена за внучето … Положението е ясно – трябва да се обадите на щъркела. Какво ви остава? Секс, секс и само секс… Дали обаче това е достатъчно? Статистиката сочи, че при бездетните двойки причината е не само при жената, но и при мъжа. Погрижете се вашият партньор да спазва няколко прости съвета, за да може желанието ви за бебе да се изпълни възможно най-скоро.
Храна и витамини. И двамата партньори трябва да обърнат сериозно внимание на храната. Добре е преди забременяването (а и след това) менюто ви да включва много храни, богати на витамини, минерали и микроелементи. Откажете се от пиците и сандвичите. Яжте повече слънчогледови семки и пшенични зародиши. Те са богати на витамин Е, който пък е в основата на плодовитостта и е сред най-важните антиоксиданти. Помолете любимия си да приема допълнителни количества от полезния витамин, тъй като това ще увеличи шансовете му да стане татко.
Добре е бъдещият баща да взема и Витамин С с удължено освобождаване. По този начин ценният витамин ще остане в организма му за по-дълго време. Проучвания сочат, че Витамин С предпазва от генетични увреждания в ДНК на сперматозоидите. Вече има изследвания, които са доказали, че не само жените, но и мъжете трябва да пият фолиева киселина, когато се готвят да стават бащи.
Силният пол трябва да си осигури и магнезий в по-голямо количество. Той повишава броя и подвижността на сперматозоидите.
Секс. Ако пък дамите искат звяр в леглото, могат да забъркат природна виагра на своята половинка с дамианата или разгонен козел. И двете билки са силен афродизиак без странични ефекти.
Жилището. Не на последно място добре е преди зачеването да подгответе жилището си. Проветрявайте го редовно, защото концентрацията на вредни вещества в помещенията могат да потиснат фертилността. Най-подходящата температура за бебеправене е около 20 °С.
Вредните навици. Едва ли трябва да се споменава, но пушенето и приемът на алкохол увреждат сперматозоидите. Ето защо ако искате бебе, по-добре се откажете от тези вредни навици поне за година. Доказано е, че алкохолът често води до еректилна дисфункция.
Още малко ограничение. Ако искате бебето да се появи по-скоро, добре е бъдещият татко да си купи боксерки. Учените все още не са напълно категорични, че мъжете трябва да изхвърлят всички стари слипове, но някои тестове показват, че кандидат-бащите, които носят боксерки, имат по-качествена сперма.

Ревита Ви препоръчва
Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg
Мака (корен), 525 mg
Годжи бери, 500 mg
Дамиана (лист), 400 mg
Vit C Release, 500 mg
Алайв мултивитамин, 1g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top