×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
грип, настинка, дихателни проблемиВероятно всеки човек е имал периоди от живота си, през които се е разболявал често и на пръв поглед – без конкретна причина. Случва се тези периоди да траят и по-дълго, предимно – през студените месеци от годината, когато организмът е изложен на повече рискови фактори от обикновено. Това е времето, в което вие се намирате под непрекъснатите атаки на настинките, грипа и изтощението. Чудите се каква е причината за това? Отговорът е само един: слаба имунна система!

Освен студеното време обаче, има и други фактори, които действат наблагоприятно върху имунитета. Най-често те биват стрес и напрежение, замърсена околна среда, тютюнопушене, злоупотреба с алкохол, липса на сън, недостиг на витамини и минерали, лошо хранене и недостатъчна физическа активност.

Как?

Вместо да се тъпчете с антибиотици, чиято прекомерна употреба изтощава организма, по-добре да повишете трайно имунитета си по съвсем естествен и натурален начин! Когато имунната система е отслабена и в същото време – често излагана на рискове, неминуемо се стига до развитие на инфекции от различен произход. Доказано е, че най-мощното билково средство срещу настинки, вируси, инфекции и отслабена имунна система, е ехинацеята. Благодарение на трите ключови компонента в състава й - алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина, ехинацея действа като силен имуномодулатор, който блокира развитието на „дразнителя”, потиска симптомите и ускорява възстановяването. Превантивният прием на ехинацея пък, е добът вариант за подсилване на организма и трайно възстановяване на имунния баланс.

Изберете ECHINAMIDE® Anti-Cold!

Не всички хранителни добавки с ехинацея обаче, са еднакви, тоест с ефективно, биоактивно действие. Основните фактори, определящи качеството на продуктите с ехинацея, са начинът на отглеждане на растението, както и методът на екстракция. Канадската компания Natural Factors, разполага със собствени органични ферми, осигуряващи 100% потентност и чистота на отглежданите растения. Natural Factors създават най-качествените и изцяло натурални екстракти от ехинацея в света. Тук можете да се запознаете с един от тях – това е супер концентрираният екстракт, получен от корените и цветовете на Ехинацея Пурпуреа, който се предлага в продукта ECHINAMIDE® Anti-Cold. ECHINAMIDE® Anti-Cold е мощен имунен бустер, който потиска развитието на вирусите, бактериите, както и дрождите Кандида.

Свежият билков екстракт от Ехинацея на Natural Factors, доказано усилва имунния отговор. Екстрактът включва 3 ключови, активни съставки, осигуряващи постоянна подкрепа за имунната система: алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина във високи дози.

Настинки и грип. Подсилване на имунитета.ECHINAMIDE® e  екстрактът, който отговаря на задължителните фармацевтични изисквания. Той е резултат от клинични изследвания, извършвани от специалистите на Factors R & D Technologies Ltd, в сътрудничество с изследователи от Университета на Алберта (Британска Колумбия), немският  Heinrich- Hein University в Дюселдорф, Карл Франценс университет в Грац (Австрия) и различни университети в Канада.

Зад тези сериозни проучвания, провеждани в продължение на цели 8 години, стои опитът на едни от най-утвърдените авторитети в областта на медицината.

ECHINAMIDE® Anti-Cold е единственият продукт, преминал през две рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания. Резултатите от тях представят неоспорими доказателства за високата ефективност на екстракта по отношение на инфекциите на горните дихателни пътища, грип, както и обикновена настинка.

Как действа ECHINAMIDE®:

Ускорява възстановяването до 3 пъти по-бързо.

Използвайте още при първите признаци на заболяването или приемайте превантивно!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.