×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Менопауза, ПМС, горещи вълниАко се чудите кое е най-безопасното и ефективно средство срещу дискомфорта по време на менопаузата, има само един отговор: гроздовиден ресник. Растението произхожда от Северна Америка и е било използвано от индианците за лечение на менструални нарушения от различен произход.

Съвременната наука категорично потвърждава високата клинична стойност на гроздовидния ресник като най-ефикасната билка при ПМС, дисменорея (болезнена менструация) и периода на климактериума.

В Европа и особено Германия, екстрактите от гроздовиден ресник имат дълга история на употреба. И не само там. Ползите от приема на гроздовиден ресник са добре известни и признати още в Австралия и САЩ, където продажбите на екстракта са бомбастични.

Основната употреба на гроздовидния ресник се свързва основно със симптомите на менопаузата, включително горещи вълни, сърцебиене, нервност, раздразнителност, нарушения на съня, шум в ушите, виене на свят, избиване на пот, депресия. Приемът на екстракта обаче, е също толкова ефективен и при менструален дискомфорт и дисменорея.

Гроздовидният ресник е богат на активни съставки, но сред тях особено се открояват тритерпен гликозидите и изофлавоните, които водят до значително облекчаване на състоянието както през периода на менопаузата, така и в случаите на ПМС и дисменорея.

Резултатите от множество клинични проучвания върху жени в менопауза показват, че приемът на 80 mg екстракт дневно, дава положителни резултати още на четвъртата седмица след приема.

Доскоро се смяташе, че гроздовидният ресник притежава фитоестрогенно действие, но днес това твърдение е отхвърлено. Ако имаше фитоестрогенен ефект, гроздовидният ресник би повлиял върху репродуктивните хормони, както и да доведе до някои промени в цитологичните параметри на вагината.

ПМС, менопаузаПовечето от вас вероятно не знаят, но гроздовидният ресник може да се приема не само от жени. Благодарение на противовъзпалителното и успокояващото си действие, гроздовидният ресник е ефективен в лечението на ревматоиден артрит, остеоартрит, както и мускулни и неврологични болки.

Досега са направени редица проучвания върху ефективността и беопасността на гроздовидния ресник, много от които са публикувани в едни от най-престижните здравни издания. Според заключенията от всички тях, приемът на екстракт от гроздовиден ресник е особено ефективен при:

  • Горещи вълни
  • Безсъние
  • Изнервеност, раздразнителност, напрегнатост
  • Безсъние
  • Дисменорея
  • ПМС

Гроздовиден ресник на утвърдената в световен мащаб марка Natural Factors съдържа стандартизиран, чист и натурален екстракт от гроздовиден ресник, който значително облекчава предменструалния синдром и менопаузата, и поддържа нормалния естрогенен баланс на организма.

Коментари (3)

    • Svetlana
    • 2017-05-30 06:26:11
    Здравейте! Подходяща ли е добавката при намалена функция на щитовидната жлеза? Благодаря Ви!
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-06-01 15:24:34
    Здравейте, Червена детелина е подходяща за регулиране на половите хормони, при намалена функция на щитовидната жлеза е подходящ Thyro Vantage HT™ Тироидна подкрепа. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-06-01 15:26:00
    Здравейте, Гроздовиден ресник е подходящ за регулиране на половите хормони, при намалена функция на щитовидната жлеза е подходящ Thyro Vantage HT™ Тироидна подкрепа. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.