×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Гроздовите семена предпазват от рак на кожатаРакът на кожата е една от най-разпространените и най-смъртоносни болести, за които все още не е намерено лечение. Статистиката сочи, че всяка година в света се диагностицират около 130 000 меланома, а около 37 000 от случаите завършват със смърт. По последни данни в България на всеки 100 000, 4 души имат рак на кожата. Дерматолозите у нас са категорични, че българите рядко се преглеждат и почти не вземат мерки, за да се предпазят от коварното заболяване.
Изследователи от Тексаския университет в Сан Антонио (САЩ) са открили, че има начин за предотвратяване развитието на рак на кожата. Учените установили, че ресвератролът защитава епидермиса от меланоми. Ресвератролът е
е естествено химично съединение, полифенол, открито в гроздовите семки, червеното вино и други храни и напитки. Той е изключително мощен антиоксидант. Учените са установили, че най-голям ефект на защита се получава при комбинация от ресвератрол, калций и елагова киселина (тя се съдържа преди всичко в малините и помага да се предпази клетъчната мембрана и други структури в тялото от поражения, предизвикани от свободните радикали). „Дори в ниски дози гроздовите семки и малините защитават кожата от рак. Те имат максимален терапевтичен ефект”, обяснява проф. Збигнев, Валазек, участвал в изследванията.
"При първоначалните проучвания установихме, че ресвератролът може да доведе до намаление на туморните клетки на рака на кожата с до 98%”, казва Джон Барън, проучвал свойствата на гроздовите семки.
Според изследователите откритието е много важно, защото то осигурява алтернатива на широко използваните слънцезащитни продукти, които често съдържат токсични съставки. Кремовете и лосионите блокират производството на витамин D и често пречат на организма сам да се справи с редица заболявания.

Ревита Ви препоръчва

Ресвератрол, 325 mg

Гроздово семе, 300 mg

Алайв Пауър Актив, 1 л

Орегонско грозде (корен), 475 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.