×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Депресия на работното мястоИкономическа криза, безработица, съкратени срокове и изнервени шефове – това е само част от днешната реалност. За съжаление тя се отразява изключително негативно върху психичното състояние на служителите. Все по-често работниците се оплакват от депресия, тревожност, чувство за отчаяност и страх. Важно е да потърсите помощ веднага щом усетите, че има проблем.


Помощ от специалист
Депресията въздейства върху начина ви на действие и реакция, върху концентрацията, паметта и настроението. Не мислете, че може да се справите сами. Колкото по-голям е проблемът, толкова по-трудно ще го решите. Депресията и страхът да не загубят мястото си кара хората да се държат неадекватно и това е причина шефът им да ги понижи или уволни. Не забравяйте, че депресията е болест, а не слабост и състоянието ви може да се лекува. Вече има достатъчно квалифицирани психолози, които ще ви помогнат. Запомнете, че решението на проблема може да отнеме дълго време, но винаги има изход.


Помощ от колегите
Повечето хора са прекалено уверени, че могат да преодолеят проблема и да прикрият успешно депресията си. В действителност, хората, които ви познават добре и, с които прекарвате почти целия ден, ще усетят, че нещо не е наред. Доверете се на близък колега. Поканете го на кафе или обяд и му споделете как се чувствате. Понякога само един разговор може да донесе облекчение. Може да се изненадате, когато разберете, че и други хора са във вашето състояние. Разбира се, офисът не е място за групова терапия. Не прекалявайте.


Помощ от шефа си
Огледайте се наоколо – дали шефът ви не е променил отношението си към вас, дали вече не ви дава толкова задачи както преди, дали ви гледа успокоително... Преценете добре характера на началника си и дали може да получите подкрепа или презрение от него. Поговорете с него и го уверете, че дори да имате някакви лични проблеми, вече сте предприели стъпки за решаването им и това няма да се отрази на ефективността на работата ви. Помолете го да ви каже веднага, ако забележи, че не се справяте добре с някои задачи. Ключът в този разговор е, че не отричате неразположението си, но сте уверени, че то е временно и може да се реши. Кажете му, че се грижите преви всичко за интересите на компанията. Внимавайте да не използвате началника си като психотерапевт. Дори да сте в близки отношения, това не е препоръчително.


Помощ от вън
Опитайте се да промените макар и малко начина си на живот извън работата. Много хора с депресия лъжливо приемат, че състоянието им трябва да погълне целия им ден – на работа и извън нея. Съсредоточете се върху нещата, които дори и малко ви носят удоволствие. Опитайте се да се потопите в тях. Вземайте жълт кантарион и валериан, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре и да спите без притеснения и мисли за работата. Винаги помнете, че депресията е лечимо заболяване. Потърсете професионална помощ и скоро ще забележите отново красотата около себе си.

Ревита Ви препоръчва

Жълт кантарион, 420 mg

Валериана, 525 mg

ВАЛЕРИАНА (корен) 530 mg

Izi Night, 252 mg

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.