×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Джади срещу мигрена Силната болка, гадене, отпадналост... това са все симптоми на мигрената. За съжаление още не е измислен начин, за да се справите напълно с този проблем. Само преди няколко месеца обаче американски учени представиха на пазара малко джобно устройство, което премахва болката. Джадата с магнитно превключване може да се носи дори в джоба. За разлика от пациентите, които били лекувани по старите методи, хората, които получили експерименталното устройство споделили, че мигрената изчезнала след 1 – 2 часа. Джаджата  изпраща магнитни сигнали и по този начин се справя с болката.
Статистиката сочи, че милиони хора по света страдат от мигрена. Около 30% от тях се оплакват и от визуална или звукова аура, която предупреждава за настъпващото остро главоболие. Аурата може да се изрази като мигаща светлина, слепи петна, изтръпване на кожата, дори визуални или слухови халюцинации. В повечето случаи лекарствата, използвани за справяне с проблема не действат на хора, които имат мигрена, предхождаща от аура. “За съжаление досега не бяхме намерили начин за пълно излекуване на ужасната болка. Някои пациенти не понасят добре лекарствата”, казва проф. Ричард Лисман от Центъра по главоболие “Алберт Айнщайн” в Ню Йорк (САЩ). “Изпробвахме магнитното устройство на 211 пациенти от различни болници в цялата страна. Половината от тях го ползваха в домашни условия. Идеята при него е, че магнитните импулси регулират мозъчната дейност”, обяснява изследователят. Доброволците трябвало да споделят как се чувстват 30 минути, 1, 2, 24 и 48 часа след лечението. При 39% от хората мигрената изчезнала само 2 часа по-късно.

Срещу главоболие Ревита Ви препоръчва

Бяла върба (кора), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Глог (плод), 510 mg

Calmeral, 600 mg

Маточина (лист), 490 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.