×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Диабетът удвоява риска на АлцхаймерХората с диабет са изложени на висок риск от инфаркт или инсулт още в ранна възраст. За съжаление това не е единственото притеснение. Пациентите със захарна болест се разболяват два пъти по-често от Алцхаймер отколкото здравите хора. Това показва проучване на японски учени. В тестовете са взели участие над 1000 мъже и жени на различна възраст. Учените открили, че хората с диабет са изложени на два пъти по-голям риск да развият болестта  на Алцхаймер. Освен това опасността от деменция е 1.75 пъти по-сериозна. "Откритието ни е много важно, защото ясно сочи една от основните предпоставки за развитието на Алцхаймер и деменция”, казва епидемиологът и ръководител на проучването д-р Рейчъл Уитмър. „Открихме пряка връзка между диабета и заболяванията на мозъка.” Учените установили, че високата кръвна захар (една от основните характеристики за диабета) помага за производството на определени кислород-съдържащи молекули, които увреждат клетките. Това е процес известен като оксидативен стрес. Като допълнение високата кръвна захар и високият холестерол играят важна роля при запушването и стесняването на артериите в мозъка. Това състояние, наречено атеросклероза често е в основата на инсулта, при който се унищожава мозъчна тъкан.
„Връзката между диабета и Алцхаймер ни показва, че трябва да останем много бдителни за нивата на кръвната захар с напредването на възрастта. Само така може да се предпазим от тези сериозни заболявания”, допълва д-р Уитмър.

Ревита Ви препоръчва

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400mg

Гимнема, 310 mg

GTF хром, 200 mcg

Хром, 200 mcg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Алое Вера (сок от цели листа), 1000 ml

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.