×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стартира първото международно изследване под ръководството на австралийски учени, което е посветено на витамин D и неговото въздействие върху множествената склероза. Специалистите искат да изяснят до край, след известни първоначални резултати в тази насока, способен ли е този витамин да предотврати развитието на множествената склероза, съобщава 9 News.

В тригодишното изследване трябва да приемат участие 240 пациенти, при които са засечени ранни симптоми на склероза, но окончателна диагноза не е поставена. В числото на симптомите влизат частичното влошаване или загуба на зрението, схващания по лицето, в областта на гърдите или долната част на корема. За изучаване състоянието на доброволците ще бъдат похарчени 2,5 милиона долара. Пациентите ще бъдат разделени на 4 групи. Едната ще получава плацебо, а другите три – различни дози витамин D. Новото изследване се отличава от подобни с това, че учените ще могат да проверят теорията, че витамин D блокира развитието на множествената склероза върху доброволци, които все още не са развили пълноценно заболяването. Ако теорията  се потвъррди, то ще може да се препоръчват ежедневни дози витамин Е при традиционния метод на лечение.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.