×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Домашните любимци лекуватКуче, котка, папагал или рибки... Усещали ли сте, че вашият домашен галеник ви помага да се справите в трудни моменти, дава ви сили и ви разбира, когато ви е най-тежко? А може би сте му изливали мъката си, говори ли сте му като на най-добър приятел и той внимателно ви е слушал? Разбира се, много хора ще се почувстват глупаво, ако се обадят на котката си, за да й кажат, че ще закъснеят след работа или ще се ядосат на кучето си, че е излязло на двора без разрешение. Всъщност според американски учени колкото по-близки сте с домашните си любимци, толкова по-добре влияят те на здравето ви. Статистиката сочи, че хората, които имат животинка у дома, са по-здрави, живеят по-дълго и са много по-активни от тези, които се боят от котките, кучетата и рибките. Факт е, че притежателите на кучета и дори котки се разхождат 2 часа повече на седмица и правят с по 15–20% повече упражнения от останалите. Те посещават лекарския кабинет до 25% по-малко и боледуват много по-рядко.


Каква е магията на домашния любимец?

  • Оказва се, че хората, които притежават котка, куче, папагал или рибки са с по-ниско кръвно налягане, холестерол и триглицериди. Нивата на хормона на щастието серотонин е много по-високо. Тази комбинация прави собствениците на домашен любимец по-неподатливи на депресия, стрес и нервно напрежение, както и на сърдечно-съдови заболявания.

  • Притежателите на домашни любимци често нямат нужда да ходят на психотерапевт, тъй като споделят чувствата си с любимото си куче или котка, които ги слушат безрезервно и безропотно. Изливайки емоциите си хората се чувстват облекчени. Те знаят, че винаги има някой у дома, които може да ги подкрепи без да задава въпроси.

  • Има различни проучвания, които показват, че притежателите на домашни животни са по-контактни, усмихват се по-често, завързват запознанства лесно. Повечето от тях гледат събеседника си в очите, които поражда доверие и сигурност.

  • Не на последно място имунната система на притежателите на домашни любимци е по-устойчива на вируси и бацили и те по-рядко се разболяват.


Интересни факти за домашните любимци
70% от семействата, притежаващи домашни любимци смятат, че са по-щастливи, откакто имат животинка у дома.
Доказано е, че шансът на човек да оцелее сред сърдечен удар се повишава пет пъти, ако има домашна животинка.
Най-предпочитаните домашни любимци са кучетата.
Най-често мъжете кръщават кучето си със собственото си име. Странно, нали?!

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Calmeral, 600 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.