×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Достатъчно уверени ли сте в себе си?Съвсем нормално е от време на време да се чувстваме слаби и неуверени. Когато обаче неувереността се превърне в перманентно състояние, нещата стоят доста по-различно. Много психолози са на мнение, че неувереността в собствените способности може да провокира някои психосоматични заболявания като например астма, гастрит или главоболие.

Според някои специалисти, в кората на главния мозък на хората, които страдат от тежка неувереност, процесите на задържане преобладават спрямо процесите на възбуждане. Тази теория предполага, че неувереността не се повлиява нито от психотерапия, нито от определена емоционална настройка.

Някои други теории пък търсят основните причини за неувереността още в детството, тъй като през този период всичко, което правим, зависи от чуждата оценка и одобрение. Ако детството е било неблагоприятно в този смисъл, то по-късно човек губи способността си да се адаптира

Когато неувереността е буквално диагноза, тя може да повлияе по изключително негативен начин живота на засегнатия. Най-ярките симптоми на неувереност са неспособността за самоизразяване, засилената зависимост от чуждото мнение, както и болезнената нужда от одобрението на останалите.

Все пак, ако имате този проблем и сте го осъзнали, не е съвсем невъзможно да туширате някои негативни страни от светоусещането и поведението си. Нужно е единствено да бъдете честни пред себе си и да знаете кое точно искате да промените.

На първо време опитайте открито да изразявате и описвате чувствата и желанията си, назовавайте нещата с истинските им имена, без смекчаване или украсяване. Също така, изказвайте мнението си, без значение какво мислят околните за него. Изслушвайте похвалите за себе си без стеснение и импровизирайте във всяка възможна ситуация.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.