Search
Филтрирай по...

Д-р М. Мъри: NEM (мембрана от яйчна черупка) скоростно противодейства на болката при артрит

про остеоартрит и болки в ставите

Иновативната формула NEM (Natural Eggshell Membrane), на канадската компания Natural Factors, подобрява състоянието на съединителната тъкан, костите и хрущялите. Активната съставка в продукта е естествена мембрана на яйчна черупка. NEM значително облекчава болката, сковаността и нарушената подвижност при остеоартрит.

 

Яйчната черупка е естествен източник на глюкозамин сулфат, хондроитин и хиалуронова киселина – най-важните хранителни вещества за поддържането на здрави стави. Доказано е, че NEM намалява производството на възпалителни съединения като тумор-некротизиращи фактори и интерлевкин 1 – основните виновници за появата на възпалението в организма.

NEM подпомага синтеза на колаген и производството на гликозаминогликани. Гликозаминогликаните, сред които попада и хондроитин сулфатът, поддържат устойчивостта и здравината на хрущялите, ставните връзки и сухожилията.

 

при остеоартрит, болни ставиРезултати от проучвания показват, че приемът на 500 mg NEM дневно подобрява гъвкавостта на ставите с цели 26%, а болката – с 28%! Тези резултати са постигнати само за… 7 дни!

Представете си какво би се случило след още няколко седмици!

Ето какво – приемът на 500 mg NEM® за период от 30 дни, подобрява подвижността с около 44% и намалява болката със 73%!

 

Специализираната формула NEM® възстановява и укрепва хрущялната тъкан, улеснява движението и намалява напрежението в ставите. Действието на продукта започва да се усеща силно още около десетия ден от приема!

 

Остеоартритът е често срещано дегенеративно заболяване, поразяващо ставите. За съжаление обаче, повечето хора търсят спасението в нестероидните противовъзпалителни лекарства от типа на ибупрофен, аспирин и др. Имайки предвид неприятните последствия, до които водят тези медикаменти, категорично може да се твърди, че приемът им е повече от неразумен. NEM® формулата е изцяло натурален и безопасен източник на веществата, осигуряващи здравината на съединителната тъкан и активността на ставите.

1 thought on “Д-р М. Мъри: NEM (мембрана от яйчна черупка) скоростно противодейства на болката при артрит”

  1. Невена

    Чувала съм за черупките на яйцата малко препечени и стрити на прах се приемат с лъжичка мед всяка сутрин на гладно и това правило чудеса даже съдържа калций.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top