×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Учените от университета Стратклайд са създали "насочена преносна система", като закрепили екстракт от зелен чай върху протеини, носещи молекули желязо. Лабораторните изследвания върху един вид рак на кожата показали изчезване на 40% от туморите след месец лечение, а допълнителни 30% се свивали. Това означава, че скоро могат да бъдат създадени силни нови лекарства срещу рак, основани на зеления чай, смогат да бъдат създадени скоро, след получените резултати, че екстракт от напитката намалява туморите почти наполовина.

За първи път учените успяват ефективно да накарат екстракт от зален чай да намали туморите. Предишни изследвания на свойствата му в борбата с рака се провалиха, защото изследователите използваха интравенозни вливания, които не успяваха да доставят достатъчно от екстракта до самите тумори. "Това са много окуражителни резултати. Когато използвахме нашия метод, екстрактът от зелен чай намаляваше размера на много тумори всеки ден, като в някои случаи го унищожаваше напълно. Това изследване може да отвори вратите за нови лекарства срещу заболяване, което продължава да е едно от най-смъртоносните в много страни", заяви една от авторките на изследването д-р Кристин Дюфе.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.