×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ЕндометриозаСлед дългогодишни проучвания учени от Австралия успяха да изяснят кои фактори увеличават риска от развитие на ендометриоза.

Специалистите от Куинсленд за пореден път доказаха зависимостта между болестта и появата на менструалния цикъл при жените. Според учените жените, при които менструацията е настъпила на възраст над 14 години, са подложени на двойно по-висок риск от развитие на заболяването.

Проучване, проведено с участието на над 500 жени сочи, че опасността от отделяне на клетки от ендометриума, рястящи в матката по време на менструалния цикъл, е по-висока при пълните жени. Наднорменото тегло от своя страна е от първостепенно значение за момента на настъпване на първата менструация при момичетата.

Ендометриозата е заболяване, при което тъкан от вътрешната обвивка на матката се установява в други органи в областта на таза. Според статистиката заболяването засяга близо 10% от жените в детеродна възраст, като в ранните етапи болестта се диагностира рядко.

Коментари (2)

    • Инна Гугова
    • 2017-01-04 20:31:04
    Прощавайте, но не видях никъде да сте описали факторите, които сте подчертали с черен шрифт като водещ текст в "статията" освен, че "Според учените жените, при които менструацията е настъпила на възраст над 14 години, са подложени на двойно по-висок риск от развитие на заболяването." След което сте описали толкова сложно заболяване с две изречения. Copy/Paste ви е работата + без никакво развитие на информацията. Малко по-сериозно като представяте информация. Благодаря!
    • Ревита
    • 2017-01-05 09:53:47
    Здравейте, Благодарим Ви за обратната връзка. Целта на материала и на сайта, като цяло, е чисто информативен. За съжаление, поради различни причини, е трудно информацията да бъде всеобхватна. д-р Аелита Петрова лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.