×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Есенно прочистване на организма През есента много хора отделят време, за да почистят напълно дома си – мият прозорци, перат килими... Замисляли ли сте се дали обаче и тялото ви няма нужда от подобно пречистване и как и кога се освобождавате от натрупаните токсини? Още в древността хората са използвали много детоксикиращи хранителни добавки, за да се справят с вредните вещества. В китайската и индийската медицина има редица начини за това. Целта е организмът да се защити и подмлади, да почувствате прилив на енергия и да избистрите ума си. За съжаление все още малко хора осъзнават необходимостта от пречистване преди да е станало прекалено късно. Опознаването на органите, които имат нужда от детокс е първата стъпка. Това са дебелото черво, черният дроб, бъбреците, кожата, лимфните възли, белите дробове и кръвта.


Дебелото черво
Дебелото черво е един от най-важните органи, когато се говори за детоксикация. Може да използвате ленено семе, псилиум и сена, за да му подпомогнете отново да заработи на пълни обороти. Именно тези билки ще подобрят перисталтиката на червата и така всички отпадъци ще се изхвърлят. Важно е в периода на пречистване да вземате и хлорела, която улавя токсините и ги извежда навън.
Приемът на пелин и карамфил е начин, за да се справите по-лесно с паразитите, загнездили се в дебелото черво. Важно е и да добавите и пробиотици, които ще регулират микробния баланс и ще подсилят работата както на храносмилателната система, така и имунитета.
Има още няколко природни продукта, които са много полезни, когато се говори за детоксикация на дебелото черво. Това са глухарче, женско биле и лапад.

Черният дроб
След дебелото черво, трябва да обърнете внимание на черния дроб. Важно е да знаете, че ако дебелото черво не е прочистено правилно, то няма да може да се справи с токсините, които ще изхвърли черният дроб.  Така ще се получи порочен кръг, от който няма да може да излезете.
Програмата за детоксикация на черния дроб включва приема на бял трън, артишок и глухарче.


Бъбреците
Специалистите са категорични, че не само два пъти годишно, а всеки ден трябва да обръщате внимание на бъбреците. Ако ги пренебрегнете, резултатът ще е появата на камъни, песъчинки и болезнени кризи. Ето защо е от огромно значение да прочиствате бъбреците си постоянно. Не чакайте, докато проблемите се появят. Тогава ще е прекалено късно. От значение е да детоксикирате черния дроб и бъбреците едновременно. Това може да стане с приемането на едни и същи билки и хранителни добавки. Освен това бъбреците се нуждаят от поне два литра вода дневно.
Приемът на диуретици е също много добър начин за изчистване на тези важни органи. Това може да стане с прием на глухарче, плодове от хвойна, мечо грозде, магданоз и царевична коса. Лайката, белият равнец и хортензията пък се борят успешно с камъните в бъбреците.


Кръвта
Кръвта често е наричана реката на живота. Тя е от жизненоважно значение за правилното функциониране на останалите органи. Ето защо може да я пречистите с прием на корени от репей, куркума, босилек, люцерна, червена детелина, глог, глухарче, чесън и ехинацея.


Кожата
Кожата е най-големият орган. Не я пренебрегвайте, когато започнете детоксикиращата си програма. Запомнете добре, че токсините излизат преди всичко през кожата. Ежедневно ексфолирайте тялото и лицето, за да премахнете мъртвите клетки и да дадете възможност на епидермиса да диша. Използвайте джинджифил, мента, бъз, репей и лют червен пипер, за да се радвате на красива и гладка кожа.


Лимфната система
Лимфната система може да се освободи от токсините с корен от репей, глухарче, ехинацея, женско биле и магданоз.


Белите дробове
За белите дробове специалистите препоръчват джинджифил, лют червен и черен пипер, хрян, лук и чесън.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.