×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ехинацея – чуден лек за настинки и инфекцииНикак не е странно, че ехинацеята е едно от най-популярните билкови средства, особено при заболявания на горните дихателни пътища.

Доказано ефикасна, ехинацеята е на едно от първите места по продажби както в САЩ, така и в Европа. Ехинацеята е най-продаваният билков екстракт в Америка, както и една от най-често използваните билкови добавки.

Екстрактът от ехинацея дава много добри резултати, особено ако започне да се прилага още при първите симптоми на настинка и грип.

 

Накратко за ехинацея

Ехинацея е многогодишно растение от семейство Сложноцветни. Цветовете й могат да бъдат бели, пурпурни или розови.

Единствено три от съществуващите в природата ехинацеи притежават лечебни свойства, затова ако не познавате билката добре, по-добре я потърсете в специализирана билкова аптека или пък се доверете на стандартизираните екстракти.

Лечебните свойства на ехинацеята са добре известни от стотици години. Индианците например, са го използвали повече от всяко друго растение като лечебно средство срещу всевъзможни болести и наранявания, включително рани, ухапвания от змии, изгаряния, зъбобол и др. В последствие, билката става известна и в Европа.

Ехинацея е мощен имуностимулатор с противовъзпалително действие. Тя възпрепятства развитието на вируси, стафилококи и стрептококи. Притежава свойството да пречиства кръвта.

Традиционни употреби на ехинацея

Ехинацея се прилага успешно в лечението и превенцията на настинки от различен произход, грип, инфекции, включително уринарни, също както и кожни проблеми (особено акне), тъй като намалява възпалението.

Изследователи и специалисти в областта са открили, че трите лечебни вида ехинацея – пурпурна ехинацея (Echinacea Purpurea), ехинацея палида (E.Palida), ехинацея ангустифолиа (Echinacea Angustifolia), съдържат широк спектър от лечебни съставки, засягащи различни аспекти на имунната функция. Преди всичко обаче, те притежават изключително мощни противовъзпалителни, имуностимулиращи и антибактериални свойства.

Медицински ползи на екстракта от ехинацея:

-           Подсилва имунните функции

-           Насърчава продукцията на т. нар. Т-клетки, които пък осигуряват защита срещу бактерии, вируси, дрожди, гъбички и паразити

-           Подсилва способността на лимфоцитите да унищожават бактериите

-          Мощен антибиотичен и противовирусен ефект. Ехинацеинът, съдържащ се в състава на растението, противодейства на ензима хиалуронидаза, като по този начин бактериите не успяват да атакуват тъканите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.