×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Все повече жени започват да затлъстяват и едновременно с това увеличават консумацията на алкохол и пушенето на цигари. Това са основните причини представителките на нежния пол да живеят все по-малко, сочи проучване на британски учени.

До сега се смяташе, че животът на жените e средно с шест години по-дълъг от този на мъжете. Това се дължеше на по-доброто здраве и защитните свойства на организма. През последните години тенденцията се обръща. Все повече мъже отказват цигарите за сметка на жените. В допълнение учените отбелязват, че лечението на сърдечно-съдови заболявания при мъжете е много по-успешно и продуктивно.

Експерти от британската служба за национална статистика прогнозират, че момичетата, които в момента са на 12 години, имат шанс да доживеят до 87, ако се придържат към здравословен начин на живот поне до 30-та си годишнина.


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.