×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
как да премахнем неприятните симптоми по време на менопаузата

 

Не е вярно популярното схващане, че остаряването е проклятие, напротив то е едно приключение. Всяка възраст носи своите промени, но в желанието си да предотвратят неизбежното лекари, фармацевтични гиганти и медии рекламират хиляди продукти за забавяне процеса на остаряване.

 

Каквито и козметични средства да се предлагат за външно подмладяване, има един процес, който е неизбежен и не може да бъде забавен - това е менопаузата. Тя представлява края на фертилния период за една жена и е свързана с понижаване нивата на хормона естроген. Симптомите на менопаузата включват горещи вълни, нощно изпотяване, загуба на костна плътност, промени в настроението и други неприятни усещания.

 

Съществуват множество билки и билкови екстракти, които могат да помогнат на жените в менопаузата да преодолеят по-лесно тези симптоми:

 

 

  • Гроздовиден ресник - има положително въздействие върху вазомоторните симптоми (промени в менструалния цикъл)


 

  • Червена детелина - съдържащите се в нея изофлавони са ефективни за намаляване симптомите на депресията и нервната възбуда. Червената детелина се оказва много ефективна и за спиране загубата на костна маса при остеопороза.


 

  • Жълт кантарион - облекчава вазомоторните симптоми на менопаузата, значително намалява честотата, продължителността и силата на горещите вълни


 

  • Колаген - той има способността да поддържа здравината на костите


 

  • Фитоестрогени – съдържащите се в соята изофлавони намаляват драстично симптомите на менопаузата и намаляват остаряването на кожата в периода на постменопауза


 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.