×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Жълт кантарион билка

 

Жълтият кантарион е едно от най-добрите средства при нервно напрежение, безсъние и стрес. Дали обаче той може да замести антидепресантите? Британски изследователи са се заели с амбициозната задача да сравнят действието на билката с четири различни и много популярни вида антидепресанти.



„Направихме мета-анализ на резултатите от различни проучвания. Оказа се, че жълтият кантарион има много по-малко и по-леки странични ефекти от конвенционалните медикаменти. Смятаме, че редовният му прием може да замести антидепресантите при по-леки случаи и винаги под лекарско наблюдение”, се казва в доклада на авторите. Само между 2 и 6% от пациентите, вземащи жълт кантарион споделят за странични ефекти. Най-често срещаните са стомашно-чревни оплаквания, алергични реакции, умора или безпокойство.

Данните включват изследвания проведени в Европа и Северна Америка за период от 5 години. „Един от сериозните проблеми при антидепресантите е опасните последици при предозиране. В някои случаи предозирането може да е фатално. При жълтия кантарион подобен риск не съществото. Предозиране 30 до 50 пъти по-високо от стандартната дневна доза може да навреди на здравето”, допълват още учените.

Вижте всички продукти с Жълт кантарион

Прочетете още за Жълт кантарион:

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.