Search
Филтрирай по...

Запазете красотата си

Запазете красотата сиВремето, стресът, лошата храна неизменно се отразяват върху външния ни вид. Как да се справим с техните пагубни влияния и да останем все така млади и очарователни, каквито сме били на 20 години? Има ли начин да спрем появата на бръчките и тъмните петна? Всъщност отговорът е “Да”. Важно е обаче да се грижим за красотата си, както отвън, така и отвътре.

Помощ от Омега-3. Ненаситените мастни киселини са изключително полезни за човешкото тяло. Те намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания с около 30%, снижават лошия холестерол, борят се с депресията и влияят върху кожата, косата и ноктите. За съжаление Омега-3 не могат да се синтезират сами в тялото и трябва да се внесат отвън чрез храната и хранителните добавки. Ето защо хапвайте повече риба, пълнозърнести храни и ядки.

Антиоксиданти за красива кожа. През пролетта и есента организмът ни има нужда от повече антиоксиданти, за да се справи с натрупаните токсини. Витамин А, С, D и Е са едни от най-силните антиоксиданти. Те помагат за борбата със свободните радикали, намаляват видимите следи от стареене, понижават риска от диабет, рак и депресия. Антиоксидантите са изключително полезни за красивата и сияеща кожа. Всяка жена има нужда от допълнителни количества Витамин А и Е за по-здрава и красива коса. Кожата пък блести, ако приемате допълнително Витамин C и D. За да си ги набавите, включете в менюто си спанак, боровинки, тиква и сухи плодове.

Не забравяйте CoQ10. Той е натурален, изключително силен антиоксидант, който обикновено се произвежда в клетките. CoQ10 е изключително важен за сърцето, бъбреците и белия дроб. За съжаление с възрастта нивото му намалява. Освен това красивата и здрава кожа се нуждае от по-голямо количество CoQ10. Проучвания сочат, че ако приемате от този антиоксидант рискът от сърдечно-съдови заболявания намалява значително. Освен това той се справя успешно и с мигрената. Козметичните компании го използват в продуктите си за заличаване на бръчки и тъмни петна.

Ревита Ви препоръчва
Коензим Q10, 100 mg

Коензим Q10, 50 mg

Коензим Q10, 30 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Алайв мултивитамин, 1g

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Плодов антиоксидант, 450 mg

Зеленчуков антиоксидант, 450 mg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top