×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Запасете се с пробиотици Сигурно сте чували за пробиотиците и тяхната полза. Те са живи микробни хранителни добавки, които са изключително полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Благодарение на тях организмът възвръща нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Вече има редица доказателства, че те намаляват холестерола, регулират кръвното налягане, предпазват от заболявания на дебелото черво (включително и рак). Освен това пробиотиците успешно се борят със стреса. Съществуват около 500 различни вида добри бактерии. Двете най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Първата група често се концентрира в долните участъци на тънките черва, докато Bifidobacterium – в дебелите. Как можете да се запасите с пробиотици кои са най-добрите източници на тези живи микробни добавки?

Кисело мляко. Без съмнение млякото е един от най-известните и най-често споменаваните източните на пробиотици. То съдържа т.нар. “добра бактерия” – лактобацилус, която се грижи за здравето на стомаха и червата. Консумацията на кисело мляко помага за различни стомашно-чревни заболявания като язва, колит, гастрит и др.

Кисело зеле. Ферментиралото зеле също е богато на пробиотици. Малко хора знаят, че тази така ароматна храна е мощен имуностимулант. Киселото зеле е сред едно от най-предпочитаните корейски ястия именно поради това си качество.

Меко сирене. Един от най-добрите източници на пробиотици е сиренето Гауда. Ако сте любители на специфичните ароматни сирена, добре е да сте на ясно, че те са много полезни за стомаха, червата и имунната ви система.

Пробиотични добавки. За съжаление живите микроби са много чувствителни и повечето от тях бързо умират в естествената си среда след обработката и консервацията на млеката и млечните продукти. Ето защо вече е трудно да се набавят пробиотици чрез храната. Добрата новина е, че те могат да се приемат ежедневно с таблетки, които ще ви осигурят здрав стомах и ще укрепят имунната ви система.

 

Коментари (1)

    • Master
    • 2011-12-12 19:59:27
    Много интересни и полезни се оказаха тези пробиотици, а до няколко години само малцина знаеха ползите от тях. Те се съдържат най-вече в киселото мляко и действат много благоприятно на организма.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.