×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Заседналият начин на живот застрашава бъбрецитеЗдравето на бъбреците е подложено на сериозен риск, ако човек седи прекалено много. Заседналият живот вреди особено на жените. Хората, които се движат малко, са изложени и на повишен риск от диабет, инфаркт, костни заболявания и някои форми на рак, съобщава WebMD. При дамите, които седят по-малко от три часа на ден, рискът да получат хронично бъбречно заболяване е с 30% по-малък в сравнение с жените, които седят повече от 8 часа. Това е установил екип учени под ръководството на Томас Йейтс от университета в Лестър. В проучването са участвали около 6000 души.

Теглото и включването на упражнения във всекидневието нямали значение. Редовната физическа активност като 30-минутна разходка например помагала да се намали риска от бъбречно заболяване при мъжете, но не и при жените, са устанили изследователите. Ето защо при всички случаи жените трябва да избягват заседналия начин на живот, казва Томас Йейтс. Продължителното заседяване е лошо за всички. Дори ако нямате проблем с теглото и дори се упражнявате, но иначе водите заседнал живот, може да възникнат проблеми, подчертава и Марк Хамилтън, друг учен, участвал в проучването.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.