×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
С какво е полезна овесената каша?Американските медици стигнаха до неочакван извод относно защитата от венерически заболявания. Те смятат, че тук може да помогне класическото блюдо от английската кухня – овесената каша. Този хранителен продукт е много полезен, тъй като е изключително богат на фибри, витамини и минерали. Редовната употреба на овесена каша подобрява храносмилането и работата на стомаха и червата. Към тези добре известни полезни действия на овесената каша учените сега добавят още едно – защита на организма от болести, предавани по полов път.

За такава защита организмът се нуждае от големи количества от аминокиселината аргинин.  Нейното действие учените обясняват така: когато организмът е заплашен от венерическо заболяване, към огнището на възпалението се устремяват макрофаги. Те активно завземат и блокират действието на бактериите, останките от клетки и други чужди и опасни за организма частици. Но микрофагите се активизират в при наличието в организма на голямо количество аргинин. Който пък постъпва в тялото на човека с храната, най-вече от овесената каша, може и от хранителни добавки. Известно е, че аргинин се съдържа в немалки количества в следните продукти: сусам, царевица, орехи, стафиди и шоколад.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.