×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо жените живеят по-дълго?Жените живеят с около 5 до 10 години по-дълго от мъжете. Статистиката сочи, че в България средната продължителност на живота на мъжете е 68,8 години, а на жените – 75,9 години. Жените са по-издръжливи, боледуват по-рядко и умират по-късно. Това е и причината на 100 момичета да се раждат средно по 106 момчета. Смъртността при момченцата е по-голяма особено през първата година от живота им. На какво обаче се дължат всички тези факти? Може би причината е в „Х”-фактора при дамите. С други думи тайната е в Х хромозомата и microRNA – малки щамове на рибонуклеинова киселина, които оказва се, че са отговорни за имунната система. Хората са устроени така, че при зачеването мъжът взима X хромозома от майка си и Y хромозома от баща си, докато жената получават по една X хромозома и от двамата си родители.
Белгийски изследователи от Института по биотехнологии в Гент са доказали, молекулите microRNA, намерени на Х-хромозомата отговарят за имунната система при човека и определят риска дали той ще се разболее от рак или различни инфекции. „Жените са два пъти по-защитени от смъртоносни заболявания”, се казва в доклада на белгийските експерти. „Експериментите са още в началото и бъдещето ще покаже дали Х хромозомата е от толкова голямо значение за здравето на човек. Аз обаче като генетик съм напълно убеден в това”, казва проф. Ирис Пинейро, ръководител на проучването.
”Жените имат две Х хромозоми тоест една от тях е резервна, а мъжете само една. Това ги прави много по-уязвими към болестите. Предимствата да имаш две Х-хромозоми са огромни”, допълва той.
Сега пред учените стои въпросът може ли да се изолира Х хромозомата и възможно ли е тя да се прилага като защитно средство срещу болестите. Някои изследователи смятат, че подобна перспектива е напълно възможна.

За по-силен имунитет Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Ехинацея, 400 mg, 180 капсули

Ехинацея, 400 mg, 100 капсули

Ехинацея § витамин С, 492 mg

Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.