×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо работохолиците уязвими от настинка и грип? Отпуските почти свършиха и трябва да се върнете обратно на работа, където ви чакат задачи, проекти, крайни срокове, изнервени колеги и шефове. С настъпването на септември обаче освен със стреса от работата, трябва да се борите и с вирусите и бацилите. Студеното време е идеална предпоставка за развитието на настинка, дори грип. Знаете ли обаче кои професии са най-застрашени от високата температура, болките в гърлото и течащия нос? Ако и вие сте в тези категории, най-добре е да започнете да се закалявате още сега, да подсилите имунната си система и да вземете всички мерки, за да се предпазите от болестите на студеното време.

  • Възпитатели в детски градини, учители, университетски преподаватели: Всеки ден те се срещат с много деца, ученици или студенти. Затворените помещения на аудиториите и класните стаи помагат на бацилите да циркулират спокойно. Статистиката сочи, че учителите са сред най-застрашени от настинка и грип през зимата (дори преди лекарите). Проблемът при тях още е, че рядко те си вземат болнични и остават вкъщи, докато се възстановят напълно.

  • Пилоти, хирурзи, ръководители на въздушното и наземното движение и други професионалисти, изложени на постоянен стрес. Хроничното напрежение, под което работят тези хора, нарушава функцията на имунната система. Ето защо те са изключително уязвими на каквито и да било вируси. Освен това стресът може да провокира и други по-сериозни заболявания като сърдечно-съдови и нервни проблеми. Така организмът им много трудно може да се пребори с бацилите.

  • Медицински служители, аптекари: Те са изложени на много микроби и са в най-рисковата група. Лекарите и сестрите с по-дълъг стаж са развили имунитет срещу кихащите и кашлящите си пациенти. Стажантите обаче имат нужда от допълнителна защита, за да „оцелеят” в сезона на вирусите.

  • Бизнесмени с натоварен график: Дългите часове, прекарани в колата, самолета и постоянните срещи с други хора са идеална предпоставка микробите да поразят „големите шефове”. Те са лесна плячка на бацилите и често се оплакват от инфекции на горните дихателни пътища и дори грип.


 

За да се предпазите от настинка и грип, Ревита Ви препоръчва

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Еехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Черен бъз (плод § цвят), 574 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Златен корен, 250 mg

Котешки нокът, 335 mg

Кордицепс, 500 mg

Рейши, 190 mg

Шийтаке § Майтаке, 400 mg

Маслина, 500 mg

Нони (плод), 500 mg

Мирта (кора от корен), 475 mg

Исоп (билка), 445 mg

Бразилски женшен (корен), 500 mg

Корейски женшен (корен), 560 mg

Сибирски женшен (корен), 585 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Котешки нокът (кора), 485 mg

Маточина (лист), 490 mg

Фо-ти (корен), 610 mg

Мравчено дърво (вътрешна кора), 545 mg

Пчелен прашец, 580 mg

Алайв мултивитамини, 1 g

Астрагал (корен), 470 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.