×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо смехът е полезен?Има ли нещо по-хубаво от заразен кикот, който не може да се контролира? Смехът повдига настроението и ни кара да се чувстваме по-добре. Освен това усмивките имат някои изненадващи и дългосрочни ползи за здравето. В книгата си „Най-доброто за мозъка или как да подобрим паметта и да намалим стреса”, авторката д-р Сондра Комблат изследва по какъв начин смехът може наистина да ви накара да се почувствате по-добре. Тя анализира различни проучвания и ефектите от тях. Оказва се, че един забавен филм, който ще породи много усмивки е също толкова полезен, колкото спорта или здравословното хранене. Д-р Комблат определя няколко основни положителни ефекта на смеха:

  • Понижава кръвното налягане;

  • Увеличава притока на кръв към сърцето;

  • Тренира диафрагмата и корема, мускулите на лицето, краката и гърба;

  • Намалява хормоните на стреса като кортизол и адреналин;

  • Подсилва имунитета;

  • Справя се успешно с респираторните инфекции и дори намалява честотата на простудните заболявания;

  • Подпомага способността за запаметяване и концентрация;


”Чувството за хумор ни прави по-креативни, помага за решаването на проблеми и драстично намалява нивото на стреса”, казва проф. Уилям Фрай от Станфордския университет (САЩ).  „Това се дължи на уникални връзки, които се създават в мозъка. Смехът има мигновен ефект. Само половин секунда след като човек види нещо смешно, електрически вълни достигат до мозъчната кора. Лявото полукълбо анализира думите и образите от шегата. Това води до стимулиране производството на хормоните на щастието като ендорфини и изпращане сигнали до цялото тяло, при което човек започва да се смее”, описва процеса професорът.

За добро настроение Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.