×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо японците живеят толкова дълго?Статистиката сочи, че средностатистическата японка без проблем празнува 86-ия си рожден ден сред роднини и приятели. Средната продължителност на живот в далечния Изток пък е 79 години. Окинава (Япония) е мястото в света, където може да преброите най-много столетници. Повечето хора там не страдат от сърдечни заболявания, рак и изглеждат много млади за възрастта си. Каква е причината? Защо японците живеят толкова дълго? Предлагаме ви кратък поглед към някои здравословни навици, които може обяснят този факт.

Спорт дори и в напреднала възраст. "Много хора ще се изненадат, но японците не практикуват онези упражнения, които са така модерни на Запад. Те обаче непрекъснато „спортуват” у дома независимо на каква възраст са – градинарство, земеделие, дори постоянното почистване е част от ежедневието на японците", казва проф. Ю Ояма, който работи в Медицинския център по онкология в Чиба (Япония). "Едва наскоро младите хора започнаха да тичат, да ходят на фитнес или на йога".


По-малко калории. Столетниците в Окинава спазват просто правило – ядат, докато се почувстват леко заситени, но не и преяли. „Традиция е японците да хапват малки порции. Ето защо те като цяло са кльощави. Редица експерименти показват, че гладните мишки живеят по-дълго, отколкото тези, които постоянно ядат. Доказали сме, че това важи и за хората”, обяснява проф. Ояма.

По-здраво семейство. Отношенията между родителите и децата са много строги и има точно определени правила. Почти всички възрастни живеят в семействата на младите, които са задължени да се грижат за тях. Проучване на Харвардския университет (САЩ) показва, че социалната ангажираност помага за повишаване качеството и продължителността на живот.


Здравословната диета. Възрастните хора в Окинава, а и в цяла Япония почти не се сблъскват с проблема висок холестерол или инсулт и инфаркт. Причината за това е здравословната диета, богата на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и мазни риби ( като риба тон и сьомга, които съдържат Омега-3, Омега-6 и Омега-9 ненаситени мастни киселини) Рибеното масло доказано намалява "лошия" холестерол и подпомага работата на сърдечно-съдовата система.


Време е за молитва. Медитация и молитва са много полезни както за тялото, така и за душата. Те се справят със стреса и безсънието – едни от основните предпоставки за сърдечни заболявания. Възрастните японци често се отдават на медитация и това им помага да са по-здрави.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Рибено масло, 1000 mg

Масло то черен дроб на треска, 415 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.