×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Звездни съвети за красотаВсяка истинска звезда има своите малки тайни, които й позволяват да не се страхува от неочаквани срещи с папараци. Не е лесно денонощно да се намираш под прицела на камерите и фотоапаратите, но пък какъв по-добър стимул да се грижиш постоянно за себе си?!

Джулия Робъртс споделя с журналистите, че от време на време държи ръцете си във ваничка със зехтин, за да се погрижи за здравето на своите нокти. Американската красавица добре знае, че зехтинът омекотява кутикулите, овлажнява ноктите и намалява тяхната чупливост.

Дженифър Анистън се старае да не пропуска тренировка по йога. В резултат 42-годишната звезда от сериала „Приятели” изглежда поне с десет години по-млада от възрастта си.

Пенелопе Круз винаги има в хладилника си кана с прясно изстискан сок от грейпфрут. Знойната красавица всеки ден изпива чаша от вкусната плодова напитка.

Дженифър Лопез ежемесечно провежда седмица без захар и сол. Тази елементарна диета позволява на певицата да изведе излишните течности от организма си и да свали няколко излишни килограма.

Меган Фокс всеки ден си взема контрастен душ, който усилва нейното кръвообращение.

Деми Мур пък се подмладява с помощта на хирудотерапия. Звездата твърди, че ухапванията от пиявици й помагат да поддържа фигурата си стройна.

София Лорен без страх потапя лицето си в ледена вода. С помощта на тази процедура легендарната актриса придава на кожата си повече еластичност.

 

Коментари (1)

    • Kristina
    • 2011-08-10 12:12:24
    Джулия е прекрасна!

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.