×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здравите мъже са по-сексапилниМъжете със силна имунна система са много по-привлекателни за жените. Те по-лесно си намират партньорка и правят секс по-често. Твърдението е на шотландски изследователи, публикували резултатите от изследванията си в началото на тази година. Според тях силната имунна система привлича повече жените, отколкото огромните мускули и сексапилния поглед. Причината – здравите мъже, със силен имунитет са с по-високо ниво на тестостерон (мъжкия полов хормон) и по-ниско ниво на кортизол (хормона на стреса). Несъзнателно дамите се чувстват привлечени от тях, дори да нямат перфектно тяло и огромни мускули.
Д-р Фиона Мур и екипът й направили кръвни тестове на 74 млади, здрави мъже. Измерени били нивата на тестостерон и кортизол. След това снимките им били показани на 100 дами, които трябвало да ги оценяват по привлекателност от 1 и 10. Учените установили, че мъжете с по-силен имунитет имат и по-високи нива на тестостерона. Те били и най-привлекателни за жените. Ниските нива на мъжкия полов хормон били свързани и с високи нива на хормона на стреса. Според изследователите кортизолът потиска имунната система. Авторите на изследването предполагат, че жените несъзнателно търсят здрави мъже, с които да създадат потомство.

За здрава имунна система Ревита Ви препоръчва

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120/240 ml

Самбукус сироп 120/240 ml

Пчелен прашец, 580 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1 000 ml

Алое вера (гел и сок), 1 000 ml

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.