×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зеленият чай помага на простататаЗеленият чай понижава драстично риска от рак на простатата. Това сочи мета анализ на американски учени. Те изследвали 13 различни проучвания, проведени в Европа, Азия и Америка в продължение на 15 години. Изследователите открили пряка връзка между консумацията на зелен чай и намалената опасност от злокачествено заболяване.
Статистиката сочи, че при мъжете между 40 и 50 години, съществува 50 – 60% вероятност от доброкачествено увеличаване на простатната жлеза. Това състояние, известно като хиперплазия, при голяма част от мъжете се проявява след 40-годишна възраст. Причината все още не е открита. Предполага се, че е свързана с хормонални промени на средната възраст. Основните симптоми на простатната хиперплазия са проблемите с уринирането. За съжаление обаче не всяко увеличение на простатата е доброкачествено. Ракът на простатата е един от най-широко разпространените злокачествени заболявания сред мъжете. Данните сочат, че той е почти толкова смъртоносен, колкото и ракът на дебелото черво.
Американските изследователи подчертават, че зеленият, а не черният чай намалява опасността от рак. Предполага се, че причината са антиоксидантните му свойства, които не позволяват на свободните радикали да увредят клетките на простатата.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Зелен чай 150 mg, мощен антиоксидант

Простате, 327 mg

Просткеър – грижа за простата 360 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.