Search
Филтрирай по...

Изгорете 100 калории с усмивка

Разхождайте се! Излезте поне 15 минути по-рано за работа или за важна среща и се разхождайте. Слезте една спирка преди вашата или играйте с децата си поне половин час на игрището пред блока.
Станете перфектната домакиня! Всеки път, когато забележите, че крайчето на завивката ви не е изрядно изпънато или, че на пода има троха, вдигнете я или оправете гънките. 10 минути домакинска работа ви гарантира, че ще се сбогувате със 100 калории.
Време е за боулинг! Ако не сте играли боулинг, сега му е времето. 30 минути забавления и ще сте малко по-слаби от преди и в много по-добро настроение. А този спорт има и бонус, ще сте в компанията на любимия човек или на приятелите си!
Сгответе нещо! Не вярвате, но готвенето също гори калории. 45 минути пред печката и ще сте малко по-фина и елегантна. Разбира се, внимавайте и не опитвайте прекалено много от ястията!
Време е за обръч! Спомняте ли си, когато бяхте малки и всички на улицата въртяха обръч? Според фитнес инструктурите, това е най-добрият начин да се сбогувате с излишните килограми и да изваете перфектна талия.
Хайде на чистенето! Грабвайте метлата и бързо на работа. Проучване е установило, че 25 минути чистене гори точно толкова калории, колкото, ако хапнете няколко парченца шоколад.
Строй се! Мирно! Ако останете прави в продължение на 20 минути, това ще изгори достатъчно калории, за да си позволите нещо вкусно тази вечер. Избягвайте да седите, докато говорите по телефона или обсъждате последните клюки с колегите си.
Ало, къде си? Може ли да повярвате, че любимото ви занимание – говоренето по телефона също може да гори калории. Факт е, че 55 минути разговор по телефона ще ви отърват от 100 калории без проблем. Кажете това на любимия си следващия път, когато ви натяква, че пак сте “глътнали” слушалката.
Ще пазаруваме ли? Обиколете магазините, разгледайте новите стоки, изберете онова, което най-много ви допада. 40 минути разходка в близкия МОЛ ще ви помогне да кажете “Сбогом” на 100-те калории.
Грабвайте куфара. Напълнете добре куфара си и 20 минути обиколка на летището или автогарата ви гарантират, че ще сте по-слаби и елегантни за пътуването. Ако наистина чантата ви е над 20 кг, тогава и 5 минути мъкнене са достатъчни, за да се отървете от излишните калории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top