×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Йохимбин при панически атакиБилката Йохимбин е мощен афродизиак, който помага при лечението на еректилна дисфункция. Вече има категорични доказателства, че тя спокойно може да замести така известната виагра. Знаете ли обаче, че афродизиакът има и други много полезни свойства? Американски учени установили, че хората, които страда от панически атаки, както и висока степен на тревожност трябва да вземат Йохимбин. Причината е проста – билката помага на пациентите да се справят с проблемите си близо 4 пъти по-бързо, отколкото много медикаменти. Обяснението на учените е, че Йохимбин регулира нивата на хормона адреналин в организма. Обикновено той се произвежда в отговор на чувство на страх или безпокойство.
Специалистите препоръчват на пациентите, страдащи от нервни разстройства или висока степен на тревожност, да комбинират конвенционалното си лечение с приема на Йохимбин, но винаги под лекарско наблюдение.

Ревита Ви препоръчва

Йохимбин 500 mg

Коментари (6)

    • ana
    • 2012-08-17 19:41:14
    Йохимбинът има не малко странични ефекти. При прием би могло да се наблюдава сърцебиене, треперене на крайниците, раздразнителност, нарушения в съня, повишаване на кръвното налягане, панически пристъпи.- i nikude ne pishe,che pomaga pri P.R + tova taka kato gledam trqbva da se priema ot muje :))
    • Ревита
    • 2012-08-18 14:14:09
    Здравейте, По принцип всяко нещо би могло да има странични ефекти, всичко зависи отконкретното физическото и психическото състояние на дадения човек. Затова и не е коректно да се обобщава. Иначе да - имаме много положителни отзиви от мъже, на които Йохимбинът е помогнал да се справят с проблеми с либидото :)
    • Мария
    • 2016-04-15 11:22:02
    Здравейте,четох много за Йохимбин и на всякъде виждам противоречиви неща. Интересува ме в крайна сметка след като аз страдам от паник атаки мога или не мога да приемам този продукт ? Кръвното ми е нестабилно , приемам Prim Oil и Еuthyroh 25mg.за щитовидна жлеза. Ще ви бъда благодарна ако получа отговор от компетентно лице . Благодаря предварително.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2016-04-19 13:55:58
    Здравейте, При нестабилна нервна, ендокринна и сърдечно-съдова системи, Йохимбин не се препоръчва. Не е подходящ за Вашия проблем. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • Николай Мавров
    • 2017-11-09 13:38:00
    Здравейте! Вземам Гинко билоба и Мака.Моля,ще ми каже ли някой дали мога да ги съвместя с Йохимбин?Благодаря предварително
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-11-17 16:54:05
    Здравейте, Не се препоръчва. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.