×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кажете “Не” на алергиятаКихане, кашляне, сърбежи по ръцете... Алергията е истински бич за XXI-ви век. Статистиката сочи, че все повече хора страдат от различни видове алергии. За съжаление проблемът ще продължи да се задълбочава, ако не се вземат мерки навреме. Предлагаме ви няколко интересни начина, за да се справите с него.

Изберете пилешкото вместо телешкото. Проучване продължило две години показа, че хората, които слагат на трапезата си повече пилешко месо са предпазени от алергии. Хапвайте повече плодове и зеленчуци и подправяйте салатата си със зехтин.

Омега-3 бори алергиите. Изследване, проведено в Австралия сочи, че рискът от астма при хората, които вземат Омега-3 ненаситени мастни киселини ежедневно намалява значително. Освен това тези, които вече страдат от астма и пият ленено масло (богато на Омега-3) се справят с болестта много по-бързо.

Включете климатика. Климатикът може да филтрира много от алергените у дома и да раздвижи въздуха в стаята. Изключително важно е обаче редовно да почиствате филтъра. В противен случай ще постигнете точно обратния ефект.

Хапвайте киви.
Зеленият плод е богат на Витамин С, който е естествен антихистамин. Някои проучвания показват, че ниските нива на Витамин С могат да предизвикат алергия. Ако проблемите със заболяването ви се засилят, обмислете дали да започнете да пиете и допълнително таблетки витамин С.

Прахосмукачката не е достатъчна. Тя само събира прахта. За да се почисти мърсотията, е необходимо да минавате и с парочистачка. Високият градус и водата ще унищожи вредителите. Минавайте с нея поне веднъж в месеца.

Почиствайте редовно каналите.
Едно от най-мръсните места у дома това са каналите. Почиствайте ги всяка седмица и се уверете, че не са запушени. Те са добър развъдник на бацили, които могат да предизвикат алергия.

Мийте завесата в банята. Едва ли сте предполагали, но алергените се крият на най-необичайни места. Едно от тях е завесата в банята. Обливайте я с топла вода и сапун след като приключите с къпането. Най-добре е да я сменяте през няколко месеца. Влагата в банята са идеална среда за развитието на бацили.

Поддържайте ниска температура у дома. Колкото по-студено е вкъщи, толкова по-добре за вас. Така не позволявате на алергените да се разпространяват. Най-добрата влажност е около 50%. Това ще ви предпази от развитието на астма например.

Почиствайте хладилника.
Много дами нямат навика да почистват хладилника от изостаналите продукти. Изхвърляйте всичко, което е с изтекъл срок на годност и почиствайте повърхностите с мокра кърпа и препарат поне два пъти месечно.

Сменяйте спалното си бельо.
Десетки невидими животинки се загнездват в матрака, във възглавницата и в юргана. Единственият начин да се отървете от тях е като сменяте редовно бельото си и го перете на висок градус.

Пръскайте цветята. Поливането на цветята също може да доведе до разпръскването на вредни микроорганизми в помещението. Ето защо най-добре ги пръскайте с пулверизатор. Поставете малки камъчета върху почвата. Така ще избегнете разнасянето на пръста по пода и килима.

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.