Search
Филтрирай по...

Без грип тази зима

Има защо да наричат зимата “Сезона на настинките”. С падането на температурите започва и атаката на вирусите и бацилите. Колко от вас вече са се оплаквали от болно гърло и течащ нос? И често това е само началото на болестта. Следва високата температура, болките в мускулите, повръщането и диарията… За щастие има начин да пресечете болестта още в началото с напълно природни средства. Може да се изправите на крака само за няколко дни и да не давате възможност на вирусите да завладеят тялото ви.

Без грип тази зима

Витамин С
Витаминът предотвратява настинката, но само ако го пиете преди да се заразите. Не очаквайте, че това е магичното хапче, което ще ви спаси от бацилите, когато вече са навлезли в организма ви. Необходимо е да вземате Витамин С превантивно, за да подсилите имунната си система. Проучване показва, че хората, които приемат този витамин намаляват риска да се разболеят наполовина. Препоръчителната доза е 500 милиграма два пъти дневно.
Женшен
Също като Витамин С това растение е мощен имуностимулатор, но условието е да го приемате преди да се разболеете. Вече има категорични доказателства, че ако пиете женшен ежедневно шансът да пипнете грип намалява с 25%.
Ехинацея
Няма спор, че растението подсилва работата на имунната система и може да ви помогне да се справите с настинката, когато тя вече е на лице. Препоръчителната доза е 500 милиграма дневно и скоро симптомите на неприятното подшмъркване ще отшумят.
Цинк
Подобно на ехинацеята той помага да се справите по-лесно с вирусите и бацилите и укрепва организма. Вземайте цинк още при първите симптоми на настинка. Ще забележите облекчение веднага. Специалистите са категорични, че може да приемате цинк през 3–4 часа. Това ще облекчи състоянието ви.
Витамин D

Този витамин има редица полезни свойства. Той поддържа имунната система силна. През зимата нивото на Витамин D в кръвта пада поради липса на слънчева светлина. Това прави организма по-податлив на вируси и настинки. Ето защо допълнителният прием е от изключително значение.

Ревита
Ви препоръчва:

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Калций & магнезий & цинк, 255 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Ехинацея & aстрагалус & rейши, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Сибирски женшен (корен), 410 mg

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Шлемник (билка), 425 mg

Женшен бразилски/ Сума (корен), 500 mg

Корейски женшен, 560 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Мравчено дърво, 545 mg

Черен бъз (плод & цвят), 575 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top