×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво Не знаете за целувката?Без съмнение всеки обича да се целува. Някои го правят добре, други не толкова. Някои се целуват бързо, а други нежно, но страстно. Знаете ли какви са традициите при целуването в Япония например? Или защо целувката е толкова здравословна? Ще ви представим няколко интересни факти за най-стария “спорт” на света.

При целуването човек използва 29 лицеви мускули. С други думи целувките са много ефективно упражняване за стягане на лицевите мускули и предотвратяват увисналите бузи. Може да ги съчетаете с подходящ крем.

Когато се целувате, обменяте слюнка, съдържащи различни вещества – като протеини и антигени. Те подсилват имунната система, като стимулират производството на антитела.

Две трети от хората държат очите си затворени, докато целуват. Останалите гледат с широко отворени очи като се наслаждават на емоциите по лицето на партньора (ката) си.

Средната американска жена ще целуна 80 мъже преди да се омъжи.

При бърза романтична целувка се горят само 2 – 3 калории.

Чувствителността на устните е 200 пъти по-висока от тази на пръстите на ръцете.

Статистиката сочи, че мъжете, които целуват любимите си за сбогом преди да отидат на работа, живеят пет години по-дълго от тези, които просто затръшват вратата.

Страстната целувка, която продължава 90 секунди може да повиши кръвното налягане и пулса, както когато човек тича на кратки разстояния.

Противно на популярното схващане, ескимосите не просто потъркват носовете си един срещу друг като знак на поздрав, израз на любов и привързаност. Но те също така се радва на аромата на другия човек като докосват бузата му с нос.

Целувка на обществено място не е приета добре в Япония. Смята се, че това е прекалено интимен акт и в повечето случаи двойката седи на голямо разстояние един от друг, а докосват устните си само за няколко секунди.

При целуването в организма се произвеждат ендорфини (както и при яденето на шоколад), които са 200 пъти по-силни от морфина. Те могат да предизвикат усещане за еуфория и блаженство.
Средно човек прекарва две седмици от живота си целувки.

Ако се отдадете на френска целувка, ще загубите около 26 калории.

Ревита Ви препоръчва

Златен корен, 250 mg

Корейски женшен, 560 mg

Сибирски женшен (корен), 410 mg

Женшен бразилски/ Сума (корен), 500 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Гинко, 460 mg

Мака (корен), 525 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.