×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво причинява главоболието?Главата ви боли и се чудите как да се справите с проблема... Може би причината е в сутрешния секс или в синусите, а защо не и в шефа? Едва ли има човек, който да не се е оплаквал от главоболие. При едни то минава за 10 минути, при други трае с дни. Предлагаме ви няколко неща, които може би не знаете за този проблем и как да го решите.


Синусите не болят. Носът ви постоянно тече и е запушен, очите ви сълзят и изпитвате тежест в синусите. Диагнозата е ясна – синузит. Специалистите обаче казват, че много рядко главоболието може да се причини от възпалени синуси. Проучване, проведено в САЩ сочи, че едва 6 от 3000 пациенти със синузит наистина страдат от главоболие. Според резултатите 88% от болните бъркат мигрената с болката в главата причинена от синузит.
3D филмите са опасни. Съществуват доказателства, че 3 D филмите могат да причинят главоболие, гадене и дори повръщане. Причината е, че мозъкът по-трудно обработва постоянно мърдащите се картинки. Специалистите предупреждават, че 30 минути е максимум продължителността на 3D филмите, които трябва да гледате.
Самолетите причиняват до главоболие. Не, това няма нищо общо със закъснелите или отменени полети. Излитането и кацането, при които има рязка промяна на налягането, може да доведе до пронизващо главоболие. Добрата новина е, че то трае само 20 минути.
Внимавайте с препаратите. Повечето препарати – (перилни, почистващи, ароматизаторите за въздух и дори спреят срещу насекоми) често са в основата на главоболието. Причината са токсините, които тези препарати съдържат. Данните сочат, че болката не е опасно, но почти 18% пациентите с главоболие, причинено от препарати се нуждаят от лекарска помощ, а има и смъртни случаи.
Опасният холестерол. Хората с висок холестерол често имат главоболие. При някои от тях то е толкова силно, че е свързано с предшестваща аура. Високият холестерол и предпоставка за опасни сърдечни заболявания, затова задължително трябва да го лекувате.
Главоболието е генетично. За съжаление, ако някои от родителите ви е страдал от главоболие, много е вероятно и вие да имате същия проблем. Съществува т.нар. „ген на мигрената”, който се предава по наследство.
С или без алкохол. Изследване проведено в Италия показва, че ролята на алкохола при главоболието е била надценена. Основни предпоставки за силната болка са умората, стресът, предменструалният синдром при жените.
Хайде на ботокса. Всеизвестен факт е, че ботоксът се използва за заличаване на бръчки. Наскоро обаче в САЩ и някои страни от Европа вече разрешиха лекари да инжектират ботокс и срещу мигрена. Все още няма категорични доказателства, че този метод работи.
Сексът води до главоболие. Ето една изненада – мъжете страдат по-често от секс главоболие от жените. Съществуват два вида болка – тъпа и постоянна, която трудно се лекува и силна, но бързопреходна. Често неприятното усещане се засилва с наближаването на оргазма. Ако страдате от този тип главоболие, най-добре се консултирайте с вашия лекар.

Ревита Ви препоръчва

Бяла върба (корен), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Глог (плод) 510 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.