×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Колаген

Начинът на хранене, нивото на физическа активност и приемът на добавки със силно антиоксидантна активност имат ключово значение за предпазването на клетките от преждевременно стареене. Колкото по-бързо остаряват клетките, толкова по-бързо стареем отвън, а рискът от болести се увеличава.

Кой е ключът към запазването на клетките млади? Съвременните изследвания показват, че тайната на младите клетки се крие в дължината на теломерите - защитните шапки в края на хромозомите, които оказват влияние върху скоростта на стареене на клетките. Ако не искате да се сбръчкате и отпуснете без време, погрижете се за теломерите! Късите теломери ускоряват клетъчното стареене и клетъчната смърт – фактор, който рефлектира пряко върху здравословното състояние и начина, по който изглеждаме. Късите теломери са основна причина за развитие на рак, съдова деменция, остеопороза и диабет, и могат да накарат тялото да пълнее.

Добрата новина е, че клетъчното увреждане може да се забави чрез промяна в диетата и прием на подходящи витамини, минерали и други хранителни вещества, осигуряващи гориво за клетките!

Храни, които предпазват клетките от увреждане: органични семчести плодове – сини и червени боровинки, годжи бери, зеленчуци от семейство Кръстоцветни (броколи, карфиол, кейл), чисти протеини (пилешко, пуешко, свинско, телешко, риба); ядки, зелен чай; вода (препоръчителното количество е не по-малко от 8 чаши вода дневно)

Храни, които увреждат клетките и скъсяват теломерите: преработени и пакетирани продукти, консерви, рафинирани захари, масла и бяло брашно.

Кои хранителни вещества действат като гориво за клетките?

Магнезий. С годините и под въздействие на стреса, този минерал лесно се изчерпва. Магнезият участва в повече от 300 метаболитни процеси и има важно значение за мозъка, сърдечно-съдовото здраве, нервната система, мускулите. Симптомите при ниски нива на магнезий включват запек, мускулни крампи, скованост, нервност, безпокойство.



Витамин В12. С възрастта нивата на този витамин се понижават, в резултат от затруднената му абсорбция в стомаха и приема на лекарства. Ниските нива на В12 се свързват с анемия, умора, когнитивен спад и дори деменция.



Антиоксиданти. Тук от огромна полза могат да бъдат ресвератролът, зеленият чай, витамините С и Е.



Витамин D. Подобрява инсулиновата резистентност до 60% - това е ключов маркер по отношение на клетъчния стрес и процесите на стареене. Добавките с витамин D са особено полезни за хората, които не прекарват достатъчно време на естествена слънчева светлина.



Допълнителни мерки за поддържане на младостта отвън.

Чрез перфектно поддържане на кожата и косата си, можете да  „свалите” доста годинки от реалната си възраст! Освен здравословно хранене, тук ще са ви нужни и някои добавки, които увеличават производството на колаген.

Колагенът в тялото започва да намалява с 1% годишно след 21-годишна възраст. След трийсетте ефектът от този негативен процес става видим – кожата се отпуска и набръчква, косата изглежда по-суха и безжизнена, и започва да оредява, ноктите стават крехки и растат по-бавно.

Хранителните добавки, източник на хидролизиран колаген са едно много добро решение за поддържане нормалните нива на колаген в тялото.



Минералът силиций също е подходящ. Но за да се усвоява максимално от организма, ви е необходим продукт, източник на силиций под формата на ортосилициева киселина, най-добре стабилизирана с холин. Холин-стабилизираната ортосилициева киселина се абсорбира отлично и има относително върз ефект върху кожата и косата. В допълнение, предлага изключителни ползи и за костите. Това е причина да се препоръчва особено много на жени в предменопауза или менопауза, с цел намаляване риска от остеопороза. Приемът на натурални продукти със силиций води до изглаждане на бръчките, заздравяване на ноктите, възстаноовяване структурата на косъма.



Биотин. Познаваме го като „витамин на красотата”. Той също помага за израстването на здрава и гъста коса, спира косопада, заздравява чупливите нокти.



Не разчитатйте единствено на козметиката! За да е оптимален ефектът й, комбинирайте я с нутрикозметика – козметика, която храни кожата и косата ви отвътре, доставяйки им биологично активни хранителни вещества!

Revita Ви препоръчва следните нутрикозметични продукти:

Alive / Алайв коса, кожа и нокти 1040 mg - съдържа В-витамини, минерали, хидролизиран колаген тип I, хиалуронова киселина, силиций (от полски хвощ), смес от плодови и зеленчукови екстракти.


Beauty from within Коса, кожа и нокти (С екстракт от маслина и хиалуронова киселина) 329 mg - осигурява много витамини и минерали, Opextan® – патентован екстракт от маслина, Hyaluronsan HA-LF – биологично активна форма на хиалуронова киселина, плюс топ разкрасяващата съставка силиций (извлечена от бамбук и полски хвощ). 


BioSil™ Коса, кожа и нокти x 90 капс. - съдържа силиций – минералът на красотата, топ компонент в най-модерните продукти за красота! За да се усвои оптимално от организма, силицият в продукта е под формата на холин-стабилизирана ортосилициева киселина (ch-OSA®).

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.