×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Когато Коледа може да ви побърка Коледа и Нова година са свързани с много приятни емоции – украса на дома, печене на сладки, купуване на подаръци. За много хора това е единственото време от годината, когато могат да си вземат отпуска и да празнуват без притеснения. За други обаче тези радостни дни са дразнещи и предизвикват много стрес. Кога Коледа може да се окаже по-голям проблем, отколкото сте очаквали?

Ако свързвате празниците със семейни проблеми или болезнени спомени, едва ли ще искате да украсите коледното дръвче още на 1-ви декември.
Решението: Опитайте се да забравите миналото. Ако родителите ви са се карали, когато сте били дете, сега е време да поправите нещата. Организирайте най-радостната Коледа за роднините и близките си. Купете малки подаръчета за всички. Не е нужно да са скъпи. Може да ги изработите и сами. Пуснете коледна музика и танцувайте. Създайте нови спомени.

Коледните и Новогодишни празници са свързани с много усмивки. Има хора обаче, които буквално не обичат да се усмихват. Те се притесняват, защото всички наоколо се чудят защо не са щастливи. Породеното напрежение убива коледния дух.
Решението: Кажете на близките и роднините си, че Коледа не ви носи удоволствието, което доставя на тях. Споделете им, ако имате проблеми. Никой не е казал, че на Нова година всички трябва да сме щастливи. Потърсете специализирана помощ, ако унилото ви настроение продължи по-дълго. Статистиката сочи, че хората най-често изпадат в депресия по празниците. Жълтият кантарион и валерианът са природните средства, които могат да върнат усмивката на лицето ви. Те са много подходящи и при безсъние.

Раздялата с любим човек или липсата на семейството трудно може да направи Коледа приятен празник.
Решението: Ако наскоро сте се разделили с някой близък или сте заминали в чужбина, не се насилвайте да се усмихвате фалшиво, когато сърцето ви плаче. Едва ли Коледа ще е каквато си я спомняте. Все пак обаче опитайте се да поставите началото на нови традиции. Те няма да запълнят празнината от близките, но ще ви помогнат да се справите по-лесно с болката. Поканете новите си познати или излизайте, колкото се може по-често навън. Самотата не е добър приятел по празниците. Посещавайте всички коледни концерти и представления. Много от тях са безплатни по Коледа.

Има хора, които планират празниците месеци наред. Те искат всичко да е перфектно – от ястието на масата, до украсата на входната врата. Когато обаче нещата не вървят по план, настроението им се сгромолясва рязко.
Решението: Празниците се за забавление, а не, за да си създавате излишни главоболия. Опитайте се да погледнете от веселата страна на малките недоразумения. Ако племенникът ви разлее червено вино върху покривката, може да поставите красива свещ отгоре и петното да стане част от украсата. Запомнете, че колкото повече се стремите към съвършенство, толкова по-голям е шансът нещо да се обърка. Облекчете напрежението с малко витамини от групата B.

Тежък развод или смърт в семейството са повод за голяма скръб. Светещата елха няма да подобри настроението ви.
Решението: Не се насилвайте. Дайте си време да се преборите с болката. Дори тази година да пропуснете празненствата по Коледа и Нова година, със сигурност след 365 дни ще имате още един шанс да празнувате. Опитайте се да спите колкото се може повече. Вземете си хубав филм и си починете.

Без съмнение празниците са свързани с богата трапеза и много алкохол. В този период от годината лекарите често се сблъскват с преяли и препили веселяци.
Решението: Направете меню и го следвайте точно. Списъкът с покупките ще ви помогне, когато сте в магазина. Празнувайте Коледа не 3, а 6 дни. Така всеки ден ще може да приготвяте от любимото си ястие. Не претрупвайте масата. Ако все пак усетите тежест в стомаха, може да вземете малко активен въглен. Той се използва при отравяния с медикаменти и алкохол. Абсорбира нежеланите токсични вещества и газове и безопасно ги изхвърля чрез храносмилателната система. Артишокът, люцерната и цвеклото пък подпомагат храносмилателната система. Запекът е често срещан проблем по празниците. Може да го решите с комбинация от джинджифил, копър и мента.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Izi Night, 252 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Активен въглен Detox, 260 mg

Броуд спектрум ензими, 275 mg

Артишок, 450 mg

Натуралакс 3, 430 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.