×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Козметика и процедури с хиалуронова киселина Хиалуроновата киселина се превърна в един от най-ефективните и популярни компоненти в съвременната козметика. Тя е полизахарид или сложна молекула, която се съдържа в кожата и подпомага производството и действието на колагена и еластана.

Много от козметолозите обясняват, че хиалуроновата киселина изпълнява функцията на молекулярна гъба, която задържа вода в кожата. С напредване на възрастта производството на киселината намалява и вследствие на това еластичността на кожата също намалява. Днес дори млади хора се оплакват от недостиг на хиалуронова киселина след употреба на лекарства, неправилно хранене, вредни навици и др. Дефицитът на хиалуронова киселина води до разпад на влакната на еластина и колагена, вследствие на което кожата изсъхва и се получават бръчки.

За щастие днес козметиката и медицината разполагат с много средства за справяне с проблема. Хранителни добавки със съдържание на хиалуронова киселина, витамин С, колаген и еластин са едни от съвременните средства, с които си набавяме нужното количество хиалуронова киселина. Хранителните добавки могат да се приемат в комбинация с козметични процедури – тогава ефектът е 8 пъти по-голям.

Хиалуроновата киселина заздравява хрущялите и ставите. Именно затова жените, които използват козметика или хранителни добавки с хиалуронова киселина изследжат по-млади и нямат проблеми със ставите.

Как се използва хиалуроновата киселина в козметиката?  



Днес в салоните за красота предлагат какво ли не – инжекции, процедури и др. Трябва да знаете, че процедурите с хиалуронова киселина задължително се предписват от специалист.
Резултатът е видим и се наблюдава веднага – кожата оживява, малките бръчици изчезват, кожата става равна и гладка. Този ефект се задържа около шест месеца, като много зависи и от начина живот. При някои от процедурите хиалуроновата киселина директно се инжектира на мястото, където има по-дълбоки бръчки. Лицето се изглажда и някои смятат, че това е добра алтернатива на пластичните операции, при това напълно безопасна за здравето. Ефектът трае около една година.

Другото предимство на хиалуроновата киселина е в употребата й в традиционните козметични средства – кремове, лосиони, балсами и др. Киселината формира тънък филм върху повърхността на кожата без появата на алергични реакции и раздразнения. Кожата се хидратира, омеква и получава постоянна защита.

Хиалуроновата киселина се използва в медицината при лечението на рани и изгаряния. Най- новите препарати съдържат нискомолекулярни форми, които са способни да достигат през епидермалната бариера до по-дълбоките слоеве на кожата.

Ревита Ви препоръчва:

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш, 500 mg

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Еликсир на младостта (серум), 30 ml

Подочна терапия (крем), 15 ml

Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml

Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Коментари (2)

    • Светла
    • 2012-03-30 22:50:36
    ЦЕНИ?
    • Ревита
    • 2012-04-02 10:37:15
    Здравейте, Може да видите цените като кликнете на всеки продукт под статията.Под изречението: Ревита Ви препоръчва. -- Хубав ден, Соня Атанасова 0879882527 site@revita.bg www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.