×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Обикновено през горещите летни дни забравяме, че се нуждаем от силна имунна система. В крайна сметка имунитетът трябва да се поддържа постоянно през целия живот на човека.

Гъбите са една от храните, които съдържат някои от най-лечебните вещества за хората. Те имат най-близко до човешкото ДНК  и се използват в света от хилядолетия. Освен невероятното им влияние при грип и настинка, те подпомагат много органи и системи в организма като черния дроб, сърцето, кръвообращението и мозъка. В момента се провеждат изследвания в много реномирани университети в света относно влиянието на гъбите при рак.

Гъбите съдържат няколко основни съставки, които отговарят за оптималното здраве:

  1. Бета-глюкани и алфа-глюкани (полизахариди)

  2. Гликопротеини

  3. Тритерпени (стероли )

  4. Холестерол-модулиращи липиди

  5. Протеини (ензими и антиоксиданти)

  6. Цианови производни (еринацини, хериценони, нервни растежни фактори, др.)

  7. Вторични метаболити


Гъбите съдържат повече от 12 хиляди гена, които контролират повече от 200 хиляди полезни за човешкото здраве съставки.

Рейши (Ganoderma lucidum) – позната е като „еликсир на безсмъртието“. Вярва се, че тя балансира и поддържа много системи включително сърцето, белите дробове, черния дроб, нервната и мозъчната дейност. Това е най-продаваната лечебна гъба в наши дни.

Лъвска грива (Hericum erinaceus) – това е една от най-интересните лечебни гъби, която се използва от хилядолетия в Китай и Япония за подсилване на имунната и храносмилателната система. Освен това тя подпомага и паметта. Има способността да инхибира образуването на токсични пептиди в мозъчните клетки и стимулира производството на нервния растежен фактор.

Майтаке (Grifola frondosa) – позната като „кралят на гъбите“. Тя поддържа добри нива на имунната система, кръвната захар и кръвното налягане.  Множество клинични изследвания доказват полезността й в борбата с някои видове рак.

Кордицепс (Cordyceps sinensi) – среща се в девствените високопланински области в Непал и Китай. Подобрява издръжливостта, енергията и сексуалната активност. Освен това намалява стреса, умората и безсънието. Използва се от хора, подложени на силно физическо или психическо натоварване.

Чага (Inonotus obliquus) – среща се в Сибир, Канада, северна Япония. Тя има полезно действие за сърдечно-съдовата и имунната система (активира В-клетките и макрофагите). Освен това е прекрасно средство за превенция на рак.

Шийтаке (Lentinus edodes) – използва се от дълбока древност в Китай. Тя съдържа еритаденин, вещество, което намалява холестерола в кръвта. Освен това гъбата съдържа есенциални аминокиселини, витамини и минерали. Тя поддържа доброто здраве на имунната система, сърдечно-съдовата система и черния дроб.

Мешима (Phellinus linteus) – тази гъба се среща в Япония и е много полезна за женското здраве. Проведено е изследване, което доказва полезното й въздействие за доброто здраве на клетките на гърдите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.