×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Не обичате зеленчуци, а пълнозърнестото хлебче не е така апетитно като мазния сандвич. Във вашата класация десертите са на по-високо място от пресните плодове, а беконът и пържените картофки всеки път надделяват над омлета от белтъци. Ако представата ви за четирите основни групи храни е пържено, мазно, сладко и солено, тогава говорим за вас.

Витамините имат своето място във вашето ежедневно меню, но ако се изберат подходящите за вас.

Мултивитамините „по едно на ден” се представят на американските потребители преди повече от 60 години и оттогава са станали основен продукт за 10 милиона възрастни и деца всеки ден. Повечето мултивитамини на пазара съдържат 10 витамина и 10 минерала за допълване на нормалното хранене, като са в препоръчителното дневно количество. Мултивитамините помагат да се изгради имунитет и намаляват риска от някои хронични заболявания като рак на дебелото черво и сърдечно-съдови заболявания.

Мултивитамините са добър начин да се допълни храненето на тези, които не винаги имат време да пазаруват и консумират пресни зеленчуци, плодове и пълнозърнести храни. Трикът при мултивитамините е да намерите подходящите за вас. Има мултивитамини за деца, възрастни мъже, възрастни жени преди и след менопауза, жени, планиращи да забременеят, бременни, кърмещи и хора над 60-годишна възраст. Има мултивитамини, които са специално създадени за вегетарианци и вегани. За някои витамини се твърди, че дават енергия или допринасят за загуба на тегло.

Във втора част ще научете как да откриете подходящия мултивитамин за вас.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.