×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Първа част

Съществуват хиляди хора, които ежедневно работят в областта на здравеопазването, спорта и фитнеса. Това са истински професионалисти, които искат да направят революция в мисленето на хората по отношение на здравословния начин на живот, доброто хранене и т.н.

 В опита да посочат най-големите новатори в тази сфера, световните статистики се опират на няколко фактора:

-          научни изследвания

-          тенденциите, в които се движат създадените продукти и/или услуги

-          доколко и по какъв начин тези продукти, услуги и информация достигат до потребителите.

 

И така, ето списък с едни от най-влиятелните личности, допринесли изключително много в сферата на човешкото здраве

Д-р Мехмед ОзД-р Мехмет Оз – докторът на Америка

Въпреки че не е магьосник, формулите на Д-р Оз са вълшебни! Той е водещ здравен експерт, както и участник в много шоу програми. Откритията на Ахмет Оз предизвикват и противоречиви коментари по отношение на тяхната легитимност, но въпреки това този човек е повлиял на десетки хиляди хора.

Неговите книги, рубриките, които води в редица медицински издания, както и непрестанното му присъствие в различни телевизионни предавания, са доказателство, че той е доста инетересен за огромен процент от аудиторията.

Статии, свързани с д-р Оз може да прочетете тук

 

Арнолд ШварценегерАрнолд Шварценегер – и преди, и сега – фитнес икона!

След леко затишие, губернаторът отново се завърна на сцената. Наред с разнопосочните и интензивните си дейности, Арнолд стартира собствен уебсайт и издава собствена автобиография. Въпреки сериозните проблеми в личния си живот, съвсем наскоро Арнолд се появи в един от броевете на списание „Muscle and Fitness”, за да покаже перфектното си тяло!

Въпреки че е на 66 годишна възраст, Арнолд сякаш е по-мотивиран отвсякога. Покрай сериозното си участие в обществено-политическия живот, филми, телевизионни предавания, както и ангажиментите си покрай различни издания, Арнолд, заедно с MusclePharm, създаде революционна серия спортни добавки, наречена Arnold Series. Официален вносител на серията на Арнолд за България е Ревита ООД.

 

Марк БитманМарк Битман – един от най-добрите специалисти по хранене.

Марк Битман е много уважаван американски здравен журналист и писател. Той запознава хората с доста техники за здравословното приготвяне на храната, предлага множество варианти за това как човек може да се храни здравословно и др.

Битман е автор на повече от 10 книги на тема храна и готвене, част от които печелят наградите  IACP/Julia Child и Джеймс Биърд (James Beard). Марк Битман също често участва в различни шоу програми, както и създава филм за здравословното хранене.

 

Мишел ОбамаМишел Обама – първата Дама с огромен принос за детското здраве.

Интересен факт е, че за американците, Мишел е по-известна с дейността си да инициира активности, свързани със здравословния начин на живот, отколкото като съпруга на президента. Мишел Обама не спира да организира инициативи, целящи да покажат на най-малките колко важни са спорта и здравословното хранене в живота на човека.

 

д-р Санджай Гупта Д-р Санджай Гупта

Практикуващ неврохирург в „Емъри юнивърсити” и завеждащ отделение в болница „Грейди Мемориал” в Атланта. Той е главен медицински корепондент на „Си Би Ес” и „Си Ен Ен”, пише за списание „Тайм”.

Санджай Гупта е направил много за да образова обществото относно най-новите постижения в областта на медиццината, водил е репортажи от най-горещите точки на земното кълбо – от Хаити (след разрушителното земетресение), от Япония (след ужасната вълна цунами), от Ню Орлиънс – след урагана Катарина и др.

Основната идея на Гупта е да разкрие пред обществото онази част от медицината, за която се знае по-малко.

В последно време докторът участва в нов документален филм, който пропагандира медицинските ползи от марихуаната.

 Следва продължение...

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.