×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Артрит

 

 

Все повече хора вече подхождат по-холистично към здравето, разбирайки, че вместо да се фокусират върху един здравословен проблем, е по-важно да разглеждат здравето като цялостен процес. Те са отегчени от конвенционалните методи на лечение, които не предлагат кой знае какво облекчение. Ето защо все повече компании за хранителни добавки започват да осъзнават необходимостта от продукти, чиито ефекти са насочени към цели системи в тялото, а не само към отделни органи.

 

Така например, най-модерните продукти за свободно движение на тялото включват съставки не само за хрущялите, но и за цялата ставна структура, за костите и за мускулите, свързани с движението. За сравнение, доскоро само калцият, витамин D, витамин К, хондроитин и глюкозамин се включваха във формулите за кости и стави. Сега вече се добавят и куркума, босвелия, колаген, хиалуронова киселина, метилсулфонилметан, плодови екстракти. Хидролизираният колаген например, играе ролята на клетъчен стимулант за костната и ставната структура, което го прави много добра добавка с многостранно действие. Куркумата и босвелията имат силно противовъзпалително действие, благодарение на което болката и дискомфортът значително намаляват.

 

Revita Ви препоръчва....

Една от малкото формули на пазара, които съвместяват доста голямо разнообразие от хранителни вещества, е ОстеоМуув. ОстеоМуув е изключително ефективен срещу дегенеративни и възпалителни ставни заболявания със симптоми на болка, подуване, ограничена способност за движение и др. ОстеоМуув е безопасна и ефективна алтернатива на лекарствата и не води до нежелани странични ефекти като промяна на ензимите в черния дроб. Виж повече тук: ОстеоМуув!

 

Един от факторите, които влияят върху здравето на костно-ставната система е възрастта. Наблюдават се все повече случаи на намалена костна плътност, понижена мускулна маса, наранявания и артрит, което привлича още повече внимание към профилактиката на костно-ставното здраве.

 

В сравнение с периода пред 20 години, сега се наблюдава огромен скок в изследванията на тема кости, стави и мускули и ползите за тях от различни добавки. Акцентът пада върху рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани изследвания, които са фокусирани върху ефективността на съставките в реални условия.



Човешкото тяло е сложно устроено и много системи са включени в поддържането и възстановяването на костите, мускулите и ставите. Колкото повече научават специалистите за тези взаимодействия, толкова по-добре за хората, които се нуждаят от комплексно решение на проблема си!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.